Brz digitalni napredak u zadnjih deset godina potpuno je promijenio potrebe i želje kupaca. Današnji kupci znaju što traže, a internetska trgovina omogućila je da sve svoje potrebe mogu zadovoljiti iz naslonjača u svom domu. Globalizacija, sveprisutnost interneta i razvoj digitalnih platformi razmazili su kupce koji prilikom kupovanja u e-trgovinama žele upravljati svakim aspektom dostave svojeg paketa kreirajući tako cjelokupno iskustvo internetske kupnje i ratinga internetske trgovine.

Paket 24 najbrža je usluga koja vam kao pošiljatelju nudi brže rokove uručenja, brojne kombinacije dopunskih usluga te kvalitetnije praćenje pošiljaka. Ujedno je to jedina usluga dostave koja pokriva cijelu Hrvatsku bilo da je riječ o dostavi na otoke, bilo u gradovima. Cijena usluge formira se kombinacijom osnovne usluge i dodatnih usluga prilagođenih vašim potrebama.

Preuzimanje paketa lako se ugovara putem Paket24 web aplikacije (paket24.posta.hr), a nudi se više mogućnosti odabira opcija dostave poput roka uručenja i mjesta preuzimanja.

Usluga dostave i preuzimanja može se naručiti i subotom uz brojne dodatne usluge poput osobnog uručenja, osiguranja pošiljke ili zahtjeva da uslugu plati primatelj. Dostava je postala potpuno personalizirana, a pošiljka se može pratiti putem statusa u realnom vremenu.

Poslovni korisnici, odnosno pravne osobe mogu sklopiti ugovor o suradnji s Hrvatskom poštom kojim se definiraju određene preferencije svakoga pojedinačnoga korisnika. Svi zainteresirani mogu ugovoriti posjet i sastanak s prodajnim predstavnikom slanjem elektroničke pošte na adresu: prodaja@posta.hr.

Hrvatska pošta kao vodeća logistička tvrtka u zemlji s najboljim logističkim centrom u ovom dijelu Europe jedina ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u odabranim mjestima. Upravo ovakva usluga potvrđuje da Hrvatska pošta živi svoju misiju – biti građanima na usluzi.