Pekar Focaccia u tri neodoljiva okusa

Pekar Focaccia svojim je pakiranjem u potpunosti prilagođena i za veleprodaju i maloprodaju, a distribucija širom Hrvatske odvija se u vrlo kratkom roku

Vinkovačka tvrtka PEKAR ovog proljeća uvela je još jednu ukusnu novinu u svoj bogati asortiman. Focaccia od 130 g savršena je kao samostalni obrok, prilog ili kao sendvič u kombinaciji s raznim omiljenim dodacima. Glavne karakteristike proizvoda su dugotrajna svježina uz izražene okuse te najjednostavnija moguća priprema. Dovoljno je odmrzavanje od 45 minuta na sobnoj temperaturi, a još su ukusnije kad se podgriju u konvektomatu ili pećnici. Focaccia je dostupna u tri specifična mediteranska okusa: crne masline, ružmarin i neodoljivi maslac sa začinskim biljem. Focaccia, kao i svi Pekarovi proizvodi, nosi Halal certifikat koji jamči kvalitetu, zdravstvenu ispravnost i jasno porijeklo sastojaka, a provjerene sirovine i proizvodni proces certificirani su najvišim standardima prehrambene industrije (IFS).

Pekar Focaccia svojim je pakiranjem u potpunosti prilagođena i za veleprodaju i maloprodaju, a distribucija širom Hrvatske odvija se u vrlo kratkom roku.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakOd 1. srpnja sve pošiljke iz trećih zemalja postaju oporezive
Sljedeći članakSplićanin Nikola Rojnica najbolji barmen u Hrvatskoj