Pevex otvorio novi prodajni centar u Vrbovcu

Pevex je svečano otvorio prodajni centar u Vrbovcu, 29. u Hrvatskoj, koji se prostire na gotovo 2.000 četvornih metara i u kojemu je kupcima dostupno gotovo 9.000 proizvoda. Dodatnih više od 40.000 artikala mogu kupiti putem usluge Click&Collect ili preko narudžbe u samom prodajnom centru.

“Predviđeni investicijski ciklus ide željenom dinamikom i baš kao što smo najavljivali širimo prodajnu mrežu. Godinu završavamo dobrim poslovnim rezultatima i uspješnom realizacijom strateških projekata. Ovom prilikom zahvaljujem našim zaposlenicima na svakodnevnom trudu koji iskazuju, kupcima na povjerenju koje nam daju, dobavljačima koji su naši partneri u svim projektima te vlasnicima čiju podršku imamo za ono što radimo”, rekao je prilikom otvorenja predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.

Denis Kralj, Krešimir Bubalo, Eugen Perić i Velimir Jendriš

Pevex Vrbovec zapošljava 18 djelatnika s područja Vrbovca i okolice, a u njemu je smješten asortiman iz osam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije, Kućanski uređaji te roba Široke potrošnje.
Kupcima u Vrbovcu nudi se i dodatna usluga, besplatna dostava za kupnju preko 200 eura na odaljenosti do 10 km. Ta će pogodnost vrijediti nekoliko mjeseci.

Prodajni centar Pevex Vrbovec se nalazi u sklopu trgovačkog centra Bravel na adresi Zagrebačka ulica 146 gdje kupce čekaju brojni popusti i pogodnosti povodom otvorenja kao i nagradna igra u kojoj Pevex kupce daruje vrijednim nagradama.

Dolazak prvog hrvatskog trgovačkog lanca u Vrbovec dio je investicijskog ciklusa Pevexa koji uključuje 40 prodajnih centara diljem Hrvatska, a nakon toga slijedi iskorak na inozemna tržišta. Podsjetimo, kompanija je nedavno krenula s izgradnjom logističko-distributivnog centra vrijednog gotovo 13,5 milijuna eura, a iduće godine u planu su otvaranja još dva prodajna centra i to u Zaboku i Poreču.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakLedo će Zagorske štrukle proizvoditi u Srbiji
Sljedeći članakNabava je ključan kotač u svakoj tvrtki