pg-deterdzenti-za-rublje-ariel-4U kategoriji deterdženata Procter & Gamble je predstavnik tri različite tržišne marke: Ariel, Dreft i Tide.

Ariel je tržišni lider i njegov udio stalno raste, ponajviše zahvaljujući inovacijama i njegovoj potvrđenoj učinkovitosti.

Bez obzira radi li se o tehnologiji Complete 7 (kombinaciji 7 tehnologija koje donose besprijekorno čisto rublje) ili uvođenju kapsula koncentriranog tekućeg deterdženta Ariel Active Gel – sve to potiče rast robne marke i proširuje bazu i vjernost potrošača.

Najprodavanija varijanta Ariela je Mountain Spring koji već dugi niz godina svojim svježim mirisom i besprijekornim rezultatima privlači potrošače.

“Naša kompetitivna prednost leži u kapsulama Ariel Active gel koje su vrlo jednostavne za uporabu te imaju dva puta koncentriraniju snagu uklanjanja mrlja”, tvrdi Katarina Štimac iz P&G-a.

Sve praškaste varijante Ariela – Mountain Spring, White Flower, Color&Style i Aromatherapy – dostupne su u pakiranjima od 2, 3, 4 i 6 kilograma, a Mountain Spring dolazi i u promotivnom pakiranju od 5 i 7,2 kilograma.

Tekući Ariel  u varijanti Mountain Spring i Color&Style dostupan je u pakiranju od 1,5, 2,25, 3 i 4,5 litre. Ariel Active gel kapsule također su prisutne u varijanti Mountain Spring i Color u pakiranju s 16, 24 i 32 kapsule, dok promotivna pakiranja sadrže 40, 48 i 64 kapsule.

Dreft je lagani deterdžent za nježno pranje osjetljivog rublja koji pomaže zaštititi odjeću na pet načina pružajući: očuvanje izvornog oblika odjeće i boje, sprečavanje puštanja boje na drugu odjeću pri pranju, mekoću te sprečavanje pojave mucica.

Sve tri varijante Drefta – Delicates&Color, Black i Baby & Sensitive sadrže ekstrakt kamilice i dostupne su u pakiranju od 1 i 3 litre. Najprodavanija varijanta je Delicates & Color, a udio Drefta na tržištu raste iz kvartala u kvartal zahvaljujući izvanrednim performansama i stalnim promotivnim aktivnostima.

Deterdžent Tide Absolute idealan za svakodnevnu upotrebu i sadrži koncentriranu snagu bjeline. Dostupan je u praškastom obliku u varijantama – Alpine Fresh, Lemon Fresh, Color i Sensitive u različitim veličinama te varijanta Regular i Color u tekućem obliku i nalazi se u ponudi u svim trgovinama u Hrvatskoj.