Mercator centar u Daruvaru osvježio je i proširio svoju ponudu s preuređenim supermarketom Mercatora i otvorenjem nove trgovine lanca drogerija dm, izvijestili su iz Mercatora Hrvatska.

Na preuređenju Mercatorovog supermarketa intenzivno se radilo proteklih nekoliko tjedana te su uvedena i dva nova odjela, dok dm-Drogerie markt sutra otvara svoju prodavaonicu u sklopu centra.

Na gotovo 600 četvornih metara prodajnog prostora supermarketa Mercatora izgrađeni su novi odjeli: odjel Mesnice s ponudom svježeg mesa i Gastro odjel u kojem sada posjetitelji mogu birati gotove obroke od povrća i mesa.

Trgovina je opremljena novim rashladnim vitrinama za kvalitetnije očuvanje namirnica, postavljene su nove police i unaprijeđen je asortiman od 7200 proizvoda za kućanstvo i dom, navodi se u priopćenju.

Uz postojeću ponudu centra koja uključuje trgovinu Tehnike, otkup zlata i mjenjačnicu, od sutra će stanovnici Daruvara i okolice u Mercator Centru moći posjetiti i novo otvorenu trgovinu dm-a, ističu iz Mercatora te dodaju kako svečano otvorenje dm-a počinje u 8 sati, a otvorenju će prisustvovati i gradonačelnik Dalibor Rohlik.

Povodom svečanog otvaranja svi kupci će za kupovinu iznad 200 kuna dobiti na dar ručnik, a za iznos iznad 100 kn torbu za kupovinu, te priliku da osvoje jedan od vrijednih poklona iznenađenja na kolu sreće. Posjetitelje će također čekati posebni popusti i brojne pogodnosti, zaključuje se u priopćenju Mercatora-H.