Kako bi pomogli mamama da njihova djeca češće jedu juhe i povrće, a djeci pružili zabavu uz ukusan obrok skuhan samo za njih, Podravka je lansirala asortiman od pet novih proizvoda.

Tri Podravka juhe i dvije Talianette proizvodi su blagog okusa, prilagođenog upravo djeci, a dizajnom ih pozivaju na igru i druženje.

Podravka juhica pričalica je bistra pileća juha iznimno bogata tjesteninom u obliku svih slova abecede koja potiču djecu na igru “slovkanja” i čini obrok zabavnijim.

Podravka juhica zvjezdica je bogata povrtna juha za sve koji žele uživati u raskoši boja i okusa koje nudi povrće sjedinjeno sa sitnom tjesteninom u obliku zvjezdica.

Podravka juhica okruglica je vesela, lagana juha blagog povrtnog okusa sa zelenim i narančastim gris okruglicama čija boja potječe isključivo od prirodnih začina i povrća.

Talianetta špageti mljacketi su omiljeno jelo pripremljeno od kvalitetnih špageta u karakterističnom umaku od rajčice, goveđeg mesa, povrća te mirisnih mediteranskih začina.

Talianetta tjestenina smazolina je jelo pripremljeno od djeci omiljenog oblika spiralne tjestenine u kremastom i hranjivom umaku od sira, pažljivo sljubljenim s odabranim začinima koji upotpunjuju bogati mliječni okus sira.

Marketinška podrška: TV (spot 30″ i 15″), tisak, radio, internet, oglašavanje na prodajnim mjestima i dr.

Proizvođač: Podravka d.d, Ante Starčevića 32, Koprivnica.

Besplatni telefon: 0800 08 08.

Web stranica: www.podravka.com