Mini web stranicaZabava u tvom tanjuru“, nastala u suradnji s digitalnom agencijom Nivas, u Rovinju je osvojila nagradu Mixx u kategoriji “Direct Response and Lead Generation”

S nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija, Podravka se vratila s posebnim priznanjem. Mini web stranica “Zabava u tvom tanjuru”, nastala u suradnji s digitalnom agencijom Nivas, u Rovinju je osvojila nagradu Mixx u kategoriji “Direct Response and Lead Generation”, objavili su iz Podravke.

Kampanja “Zabava u tvom tanjuru” nastala je iz neobične ideje pomaganja majkama da njihova djeca češće jedu juhe i povrće, a djeci se pruži zabava uz ukusan obrok skuhan samo za njih.

Na nagrađenoj mini web stranici, maleni i veliki potrošači mogli su pročitati sve o Podravkinim novim “zabavnim” proizvodima: Juhici Pričalici, Juhici Zvjezdici, Juhici Okruglici, Špagetima Mljacketima i Tjestenini Smazolini, ali i osvojiti vrijedne nagrade putem zabavnih dječjih igara. Osnovni cilj bio je kroz igru i kreativnost, povezati se s roditeljima i djecom te pokazati kako je igra u kuhinji napokon svima dopuštena.

Kreativni tvorac zabavne mini web stranice je Digitalna agencija Nivas. Ovo priznanje pokazatelj je Podravkine uspješne suradnje i dokaz kako svi, a ne samo najmlađi, zaista vole zabavu u kuhinji.

Nagrada Mixx dodjeljuje se svake godine, za najkreativnije i najučinkovitije radove u on line oglašavanju, a u organizaciji HURA-e i IAB Croatia.