Majushka Shù Shù Baby & Kids - najnježnija mirisna kolekcija Maje Šuput i Saponije

#MadeWithLove

Kada to maleno i krhko stvorenje postane najvažnija i najdraža preokupacija, kupanje, njega i presvlačenje bebe su trenuci koji zahtijevaju potpunu posvećenost. I zato smo proizvode iz linije Majushka Shù Shù Baby & Kids testirali hipoalergeno i dermatološki na prestižnom Institutu za dermatološko testiranje, a formulacije sadrže vrhunske, organske i prirodne sastojke za njegu najnježnije bebine kože.

Majushka Shù Shù Baby & Kids vlažne maramice su idealne za nježno čišćenje osjetljive kože i kože sklone alergijama. Maramice su biorazgradive i sadrže 99% vode. pH neutralna formula 2u1 šampona i kupke sadrži prirodne sastojke blagotvornog djelovanja i prikladna je za svakodnevnu njegu, dok je losion za tijelo, zahvaljujući vitaminu E i sastojcima organskog i prirodnog podrijetla, namijenjen za svakodnevnu njegu suhe i osjetljive dječje kože. Univerzalna krema obogaćena je organskim ekstraktom kamilice koji štite i njeguju, organskog shea maslaca koji hrani nježnu kožu dok pčelinji vosak sprječava isušivanje kože.

Od izlaska prvog zubića, kojeg svi roditelji pamte, treba voditi brigu da oni budu čisti i zdravi i zato je pasta za zube Majushka Shù Shù, s finim okusom jagode, prijatelj od prvog zubića jer štiti od karijesa, a ne sadrži konzervans, šećer, parabene i titan dioksid.

Svaki roditelj želi pružiti najviše za svoju bebu i to čini s puno ljubavi i nježnosti, ali postoji nešto što se posebno pamti i pojačava emocionalnu vezu. To je miris – nježan i jedinstven s kojim se snivaju najljepši snovi.

U kojim Shù Shù Baby & Kids najviše uživa Vaša beba? Čak pet najkreativnijih odgovora Saponia daruje poklon paketom Majushka Shù Shù Baby & Kids u kojem su vlažne maramice, Protective Cream, Body Lotion, Shampoo & Bubble Bath te pasta za zube.

Svoj odgovor pošaljite nam putem obrasca koji će se u ponoć otvoriti ispod ovog teksta.

Sretne dobitnice su:
1. Monika Anđelić Soudani
2. Marija Glavina
3. Marina Jurlina
4. Branka Kulaš
5. Tihana Matika