Promjene u menadžmentu L’Oreala Adria

maja-mihelcic-kurent-loreal-adriaMaja Mihelčič Kurent imenovana je na poziciju direktorice brenda La Roche Posay, Vesna Manestar nova je marketing managerica Vichyja, Vlad Popa je postao novi komercijalni direktor, a Iulia Stan marketing managerica Divizije luksuznih proizvoda

Početkom rujna stupile su na snagu promjene u managementu L’Orealove divizije aktivne kozmetike u Adria regiji.

U obavijesti tvrtke se ističe kako dosadašnja voditeljica marketinga brendova Vichy i Inneov, Maja Mihelčič Kurent, preuzima poziciju direktorice brenda La Roche Posay, dok je njenu dosadašnju poziciju preuzela Vesna Manestar.

Maja Mihelčič Kurent u L’Orealu Slovenija je od 1997. godine, gdje je došla na poziciju product managera brenda L’Oreal Paris te uskoro odlazi u sjedište L’Oreala u Parizu na poziciju product managera za kategoriju njege kože divizije robe široke potrošnje za cijelu istočnu Europu.

U listopadu 2001. godine postala je product manager brenda Vichy u Sloveniji sve do siječnja 2004. godine kada odlazi na poziciju marketing managera za Vichy i Inneov te je zadužena za sve zemlje Adria regije.

vesna-manestar-loreal-adriaNa poziciji direktorice brenda La Roche Posay za Adria regiju Mihelčič Kurent zamijenit će Karmen Vodu koja odlazi u Pariz na mjesto koordinatorice marketinga La Roche Posay za centralnu Europu.

Vesna Manestar se pridružuje Diviziji aktivne kozmetike L’Oreala Adria u svibnju 2008. godine na poziciji product managera brenda Vichy te već u 2009. godini postaje Group product manager istoga brenda.

Nakon nešto više od četiri godine iskustva u diviziji aktivne kozmetike, Vesna Manestar će zamijeniti Maju Mihelčič Kurent na poziciji marketing managera za Vichy cijele Adria regije.

vlad-popa-loreal-adriaS prvim danima rujna management Luksuzne divizije L’Oreala Adria pojačan je za dvoje novih stručnjaka.

Naime, Vlad Popa je preuzeo poziciju komercijalnog direktora Divizije luksuznih proizvoda, a Iulia Stan poziciju marketing managerice iste divizije te su oboje zaduženi za područje jugoistočne Europe.

Vlad Popa na poziciju komercijalnog direktora Divizije luksuznih proizvoda za jugoistočnu Europu dolazi iz Rumunjske, gdje je prije tri godine započeo svoju karijeru u L’Orealu na poziciji Business development managera.

iulia-stan-loreal-adriaU Rumunjskoj je uspješno razvijao poslovanje Luksuzne Divizije L’Oreala, a nova funkcija će mu omogućiti daljnji napredak i razvoj u cijeloj regiji jugoistočne Europe sa sjedištem u Zagrebu, ističu u tvrtki.

Iulia Stan se L’Orealu u Rumunjskoj pridružila 2008. godine na poziciji Trade marketing managera te se nakon dvije godine i vrlo uspješnih rezultata pridružila timu u Zagrebu na poziciji Group product managera za Lancome.

Zbog svojih postignuća i izvrsnih menadžerskih sposobnosti promovirana je na poziciju voditeljice marketinga luksuzne divizije L’Oreala za jugoistočnu Europu sa sjedištem u Zagrebu, navodi se u priopćenju.

Prethodni članakHUS za manji PDV na hranu, protiv carinskih mjera
Sljedeći članakZlatko Ećimović novi pomoćnik direktora sektora Proizvodnja u Podravci