Qudal istraživanje: PIK Vrbovec lider u mesnoj industriji

pik-svjeze-meso-midiPIK Vrbovec je osvojio prvo mjesto u kategorijama “svježe pakirano meso”, “mortadela”, “šunka“ i “pršut”

U okviru Qudal istraživanja kvalitete u mesnoj industriji, koje je proveo Centar za istraživanje tržišta GfK, PIK Vrbovec je osvojio četiri certifikata, i to u kategorijama šunka, pršut, svježe pakirano meso i mortadela. Riječ je o istraživanju u kojem potrošači ocjenjuju isključivo kvalitetu određenih kategorija proizvoda.

U kategoriji svježeg pakiranog mesa PIK Vrbovec je osvojio gotovo dvostruko više glasova hrvatskih potrošača nego drugoplasirani i trećeplasirani zajedno.

Nadalje, u kategoriji “mortadele”, u kojoj je približno polovica ispitanih potrošača prema vlastitom iskustvu i mišljenju najviše ocjene za kvalitetu dodijelila upravo PIK mortadelama koje su dobile četiri puta više glasova od drugoplasiranog proizvođača, odnosno gotovo tri puta više glasova nego drugo i treće plasirani zajedno.

Uvjerljivu vodeću poziciju u kvaliteti PIK Vrbovec je ostvario i u kategoriji “šunke” gdje je s 34,9 posto osvojenih glasova hrvatskih potrošača, osvojio otprilike dvostruko veći broj glasova od drugoplasiranoga, navode iz Qudala.

“Činjenica da je PIK Vrbovec zauzeo uvjerljivo i nedodirljivo prvo mjesto u kvaliteti u kategoriji svježeg pakiranog mesa, ali i čvrsto prvo mjesto u nizu gotovih mesnih proizvoda, nezavisna je ocjena hrvatskih potrošača koja potvrđuje PIK-ovu poziciju apsolutnog hrvatskog lidera kada je riječ o visokokvalitetnoj sljedivosti – od same proizvodnje mesa i obrade, preko prerade u finalni visokokvalitetni mesni proizvod do kontrolirane distribucije. Hrvatski građani u Qudal istraživanju kvalitete jasno su prepoznali PIK kao vodećeg hrvatskog proizvođača i prerađivača mesa kada se ocjenjuje vrhunska kvaliteta u svim segmentima proizvodnje, prerade i distribucije mesa”, istaknuo je Robert Slavečki, direktor Qudala.

Prethodni članakNeto dobit Walmarta pala za 15%
Sljedeći članakKviki u kreativnim rukama studenata