U sklopu specijaliziranog projekta HGK “Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam” u Poreču je od 21. do 22. travnja Mesna industrija Gavrilović predstavila svoje domaće specijalitete.

Luka Burilovic u posjetu Gavrilovicevom standuU društvu vodećih domaćih proizvođača, Gavrilović je mnogobrojnim gurmanima priredio mega užitak uz najfiniju San Giorgio mortadelu u mega izdanju ukupne duljine od tri metra. Uz San Giorgio mortadelu koja se priprema po izvornoj talijanskoj recepturi, Gavrilović je pružio dodatni užitak uz zalogajčiće sa zimskom, kulenom, petrinjskom šunkom, romanom, divinom i mortadelom sa šparogama.

Za idealan spoj svježih sezonskih namirnica i tradicionalnih mesnih specijaliteta pobrinuo se najpoznatiji hrvatski chef, Robert Marenjak koji je očekivano privukao velik broj posjetitelja na štand Gavrilovića.

Akcija “Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam” organizira se kako bi na jednoj platformi okupili najbolje od hrvatskih proizvoda i tako podržali hrvatski turizam i gospodarstvo. Umrežavanjem proizvođača i krajnjih kupaca te educiranjem najmlađih naraštaja i građanstva o postojanju kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova inicijativa podsjetila je na beskompromisnu kvalitetu izvorno hrvatskih delicija.

PROMO