Rebrandingom i redizajnom do novog ruha Osječkog piva

Omiljeno Osječko pivo rebrandingom je dobilo novi izgled – Iznimna kvaliteta vrhunskih sastojaka za osvježavajući okus omiljenog slavonskog piva

Osječko pivo, vrhunsko pivo originalne recepture s više od tri stoljeća dugom tradicijom, svim je ljubiteljima piva dostupno u novoj ambalaži potpuno osvježenog izgleda. Redizajniranog vizualnog identiteta, Osječko je pivo dostupno u originalnoj smeđoj boci koja sprečava degradativne promjene piva i čuva njegov izvorni kvalitetan okus i aromu. Tako je užitak u osvježavajućem okusu Osječkog piva moguć iz redizajniranih smeđih boca koje će ovog ljeta u Slavoniji i šire biti pravi ljetni hit među svim ljubiteljima vrhunskog piva i zabave.

Najomiljenije piće i ponos Slavonije, uz rebranding i redizajn ambalaže, dobilo je pojačanje strogih mjera kvalitete o kojoj se brine Goran Gagula, vrsni majstor pivar i voditelj kvalitete Osječke pivovare.
Osječko se pivo priprema na tradicionalan, autohtoni način prema originalnoj recepturi zahvaljujući kojoj je steklo mnogobrojne poklonike i postalo jednim od zaštitnih znakova Osijeka i Slavonije. I uz stalna tehnološka unapređenja, receptura proizvodnje ovog piva ostala je ista – karakteristična je po strogo kontroliranom i dugotrajnijem vođenju vrenja na nižim temperaturama od ostalih piva te isključuje primjenu konzervansa i aditiva.
U pripremi Osječkog piva koriste se samo vrhunski sastojci iz strogo kontroliranih izvora. Za jedinstven okus Osječkog zaslužna je kristalno bistra voda iz netaknutih izvora dubine devedeset metara, a za osvježavajuću aromu odabrani slad i birane vrste hmelja. Novi izgled u smeđoj boci, vrhunski domaći sastojci i tradicionalna receptura pod suvremenim sustavom sveobuhvatne kontrole jamstvo su iznimne kvalitete i postojanosti Osječkog piva, prvog hrvatskog piva i „tekućeg zlata Slavonije“.

Za rebranding i redizajn vizualnog identiteta Osječkog piva zaslužna je prva hrvatska specijalizirana agencija za branding: Brandoctor. Uz redizajn vizualnog identiteta Osječkog piva, ova vodeća branding agencija kreirala je i grb Osječke pivovare, koji uz moderan izgled odašilje tradicionalne vrijednosti te najstarije domaće pivovare.
Na temeljima platforme branda komunikacijsku kampanju osmislila je jedna od najnagrađivanijih domaćih agencija Bruketa&Žinić.

Osječko pivo dostupno je u staklenim bocama od 0.25, 0.33 i 0.5 litara. Također je dostupno i u limenkama od 0.33 i 0.5 litara te u PET ambalaži od 1 i 2 litre. Osječko crno pivo dostupno je u bocama od 0.33 i 0.5 litara te u limenkama od 0.5 litara. Ugostiteljima je na raspolaganju i Osječko pivo u bačvama od 30 i 50 litara te Osječko crno pivo u bačvama od 30 litara.

osjecko-pivo-400osjecko-svijetlo-pivo-400