mirna-sasa-krobotDosadašnji predsjednik Uprave Marinko Došen razriješen je dužnosti

Na Sjednici Nadzornog odbora Mirne d.d., održanoj u petak, 11. svibnja, donesena je Odluka o razrješenju dužnosti dosadašnjeg predsjednika Uprave Marinka Došena, dok je sukladno prijedlogu Nadzornog odbora za novog predsjednika Uprave Mirne predložen i imenovan Saša Krobot, izvijestili su iz te tvrtke.

Krobot iza sebe ima bogato poslovno iskustvo. Karijeru je započeo u INA Naftaplinu, a nastavio je kao komercijalist i komercijalni rukovoditelj u Agroklasu.

Također, bio je direktor prodaje u tvrtki Auer, gdje je radio na razvijanju i uvođenju novih načina prodaje. Bio je i investitor i direktor tvrtke Baranja Trade te direktor vlastite tvrtke Akropola d.o.o.

Posljednjih šest godina proveo je u tvrtki Geneza, gdje je obavljao poslove vezane uz prodaju – od voditelja prodaje do direktora prodaje za Geneza RH i Geneza BIH, nakon čega je temeljem ostvarenih rezultata imenovan i članom Uprave tvrtke.

Usto, bio je i direktor tvrtke Atlantida koja već dugi niz godina uspješno posluje u prehrambenoj industriji, navodi se u priopćenju.