Renomirani proizvođač John Masters Organics je na hrvatskom tržištu predstavio tri nova proizvoda za njegu kose – Leave In tretman, šampon i serum – u okviru svoje linije Scalp.

Riječ je o proizvodima koji su specijalno razvijeni kako bi rješavali probleme nastale zbog masnog ili suhog vlasišta, nedostatka folikula, pretjerane proizvodnje sebuma ili tanke kose, te nedostatak volumena. Dovoljno su nježni za obojenu kosu.

Sva tri proizvoda, Scalp Leave-in regenerator od zelenog čaja i nevena, Scalp Šampon za stimulaciju vlasišta od metvice i suručice te Scalp Serum za stimulaciju i čišćenje vlasišta, sadrže posve novu formulu za njegu zdrave i prirodne kose, posebno se brinu o vlasištu i korijenu kose te stimuliraju rast kose.

Leave-in regenerator od zelenog čaja i nevena dostupan je u pakiranju od 125 ml po cijeni od 229,00 kn. Šampon za stimulaciju vlasišta od metvice i suručice u pakiranu od 236 ml dostupan je po cijeni od 169,00 kn, a Serum za stimulaciju i čišćenje vlasišta od 59 ml dolazi s cijenom od 219,00 kn.

PROMO