MKF_6182Friško vjenčani, Mirna i Matej Kelbas iz Đakova posjetit će Dubai, dok će ostali sretni dobitnici vidjeti Atenu, Barcelonu i uživati u atraktivnim nagradama igre “Igraj za novu avanturu”.

Nakon dvomjesečnog slanja kodova te igranja uzbudljive “Sky Cola” igrice izvlačenjem sretnih dobitnika, sredinom kolovoza, završena je nagradna igra “Igraj za novu avanturu”. Put u izazovni Dubai osvojila je Mirna Kelbas iz Đakova kojoj je ova nagradna igra omogućila da nakon vjenčanja, supruga Mateja odvede na nezaboravno bračno putovanje.

Prelijepu Barcelonu sa svojim partnerom posjetit će Marina Hosni Pecik iz Sračinca, dok će povijesno zanimljivu Atenu imati priliku obići Petrina Cugovčan iz Podravskih Sesveta.

Uz tri glavne nagrade u prostorijama Jamnice u Zagrebu žiri je izvukao i tako razveselio više od 30 dobitnika vrijednih nagrada Sky Cole. Tako će u Apple MacBook Air 11” uživati Zdravko Peharda iz Maruševca, na novim iPhone 6 mobitelima razgovarat će Marija Pavičin iz Solina, Valentina Jelenić iz Novske te Florijan Mrkogača iz Valbandona dok će svoje umijeće u igranju novog Sony Playstation imati priliku testirati Dejan Ač iz Osijeka, Drago Dominić iz Štrigova te Nenad Kajtez iz Zadra.

Istovremeno Sky Cola pripremila je i 20 poklon paketa koje su osvojili brojni ljubitelji ovog osvježavajućeg pića diljem Hrvatske s obzirom na to da je nagradna igra privukla velik broj sudionika.

Sky Cola nagradna igra privukla je veliki broj avanturista, a za sve one koji ovoga puta nisu imali sreće doći će nova prilika, jer Sky Cola uvijek priprema iznenađenja i tko zna, možda vas uskoro očekuje nova Sky Cola avantura.