Span je Microsoft partner godine za Hrvatsku i Ukrajinu

Ova nagrada dodjeljuje se kompanijama koje su uspješno osmislile, razvile i implementirale rješenja izrađena na Micosoft tehnologijama

Spanu je uručena nagrada Microsoft Partner godine za 2023. i to za Hrvatsku i Ukrajinu. Ovom nagradom daje se priznanje najboljim partnerima za izvrsnost u njihovom radu i isporuci rješenja temeljenih na Microsoftovim tehnologijama.

“Ovo priznanje je rezultat našeg dugogodišnjeg odnosa utemeljenog na međusobnom povjerenju te kvalitetnog rada naših stručnjaka koji uvijek pronalaze najoptimalniji način za unaprjeđenje poslovanja kod naših korisnika. U Spanu nas je danas više od 800 i upravo je ta želja za znanjem i konstantnim usavršavanjem naša najveća snaga”, istaknuo je Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana.

Microsoftova nagrada Partner godine uručuje se kompanijama koje su uspješno osmislile, razvile i implementirale rješenja koristeći Microsoftove tehnologije. Dodjeljuje se u više kategorija, a dobitnici se biraju među više od 4.200 nominiranih kompanija iz više od 100 zemalja iz cijeloga svijeta. Span je nagrađen za pružanje vrhunskih usluga i rješenja u Hrvatskoj i Ukrajini.

“Čestitam svim pobjednicima i finalistima Microsoftove nagrade Partner godine 2023!”, izjavila je Nicole Dezen, Chief Partner Officer and Corporate Vice President of Global Partner Solutions u Microsoftu. “Ovogodišnji pobjednici su kroz inovativna rješenja i usluge Microsoft Cloud tehnologija pozitivno utjecali na digitalnu transformaciju korisnika.”

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakNovi izgled Ki-Ki bombona
Sljedeći članakHelena Schmidt nova je voditeljica hrvatskog ureda Deloittea