Trgovački lanac Spar Hrvatska sudjelovat će na eventu Austria welcomes Croatia koji će se održati sutra, 18. lipnja, u Gajevoj ulici u Zagrebu, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.

Riječ je o eventu koji organizira Austrijski ured za vanjsku trgovinu u čast pristupanja Hrvatske Europskoj uniji. Spar Hrvatska će sudjelovati s degustacijskim štandom njihove robne marke SPAR Natur*pur.

SPAR Natur*pur proizvodi proizvedeni su ekskluzivno za Spar i odgovaraju najvišim europskim standardima za bio proizvode. Proizvodi iz SPAR Natur*pur linije namijenjeni su svima koji traže visokovrijedne namirnice kontroliranog porijekla.

“U želji da što više oponašamo prirodu, u proizvodnji bio proizvoda SPAR Natur*pur korištena su znanja i tehnologije kojima se izbjegava upotreba bilo kakvih kemikalija i pesticida te se time se čuva okoliš ali i podzemne vode”, navode iz Spara.

Svi SPAR Natur*pur proizvodi su bez konzervansa, pojačivača okusa te umjetnih boja i sladila, ne sadrže genetski manipulirane sastojke i pesticide, proizvodi nose europsku oznaku BIO – zeleni list sa zvjezdicama, na proizvodima je navedeno ime proizvođača koji svojim imenom garantira kvalitetu i pošten organski uzgoj.

Početak eventa je u 12:00 sati.

PROMO