Spar pripremio najveći izbor za pripremu najboljeg roštilja

U širokom asortimanu kupci mogu pronaći gotovo dvadeset vrsta roštilja te veliki izbor ćevapa poput onih banjalučkih, sarajevskih, ćevapa od junetine i ovčetine te premium junećih

Spar je u svim supermarketima i Interspar hipermarketima pripremio najveći izbor i najkompletniju ponudu svega potrebnog za pripremu najboljeg roštilja. U širokom asortimanu kupci tako mogu pronaći gotovo dvadeset vrsta roštilja koji se mogu lako uklopiti u svaki vrt, terasu i balkon, bez obzira na veličinu.

Okrugli električni roštilj XL Barbecue prikladan je za sve one s vrtom i bez vrta uz kojeg će priprema ukusnog grilla postati još brža i jednostavnija, a u ponudi se nalaze i roštilj kupola, električni, plinski i klasični roštilji te višenamjenski pekači.

Uz roštilje nude i posebnu opremu te rekvizite koji pripremu grilla čine još lakšom i ukusnijom poput zaštitnih rukavica, silikonske podloge koja sprječava ljepljenje hrane na rešetku roštilja, košare za povrće te daske za dimljenje za bolji miris i aromu namirnica s roštilja.

Roštilj je nezamisliv bez dobrog mesa, pa kupci u svim Spar trgovinama uz standardnu mesnu ponudu mogu pronaći i najveći izbor ćevapa poput onih banjalučkih, sarajevskih, ćevapa od junetine i ovčetine te premium junećih. Tu je i ostala ponuda kvalitetnog mesa pod robnom markom BBQ – pileći ražnjići i pileće file, juneće pljeskavice, carsko meso, svinjski vrat te grill kobasice.

Osim mesa, nude i posebne sireve za grill, ali i brojne namirnice iz vegetarijanskog asortimana poput veggie kobasica idealnih za vegeterijanski oblik grilla.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakAB InBev s nižom dobiti i prihodima u prvom tromjesečju
Sljedeći članakHrvati jedva čekaju ponovno otvaranje kafića: 65 posto njih prvo će naručiti kavu