Sto Amerika, nekretnine, automobil, najljepše uspomene i Bobanov dres samo su neke od vrijednih stvari kojih su se nogometni fanovi spremni odreći ako se hrvatski nogometaši iz Rusije vrate s trofejom. Ukupno sto najzanimljivijih prijedloga prikupljeno je i predano
jučer izborniku Zlatku Daliću i reprezentativcima u knjizi Što bi dao na samom odlasku u Rusiju, u zagrebačkoj zračnoj luci.

Među prvima su knjigu već u avionu pročitali Ivan Rakitić, Danijel Subašić, Luka Modrić, Marko Pjaca, Ivica Olić i Ognjen Vukojević te nisu krili oduševljenje zanimljivim, kreativnim i duhovitim idejama koje će im dati dodatan vjetar u leđa već na prvoj utakmici koju igraju u subotu, 16. lipnja u Kalinjingradu protiv Nigerije.

“Iznimno smo ponosni što danas imamo čast ispratiti naše reprezentativce i izbornika Dalića u Rusiju. Naši potrošači i vjerni fanovi reprezentacije sudjelovali su u ovoj aktivaciji te s iskrenim, duhovitim i ponekad vrlo emotivnim prijedlozima pokazali što bi sve dali ako naši nogometaši osvoje trofej. Nadamo da će im ova knjiga biti dodatan motiv da daju najbolje od sebe na terenu. Želimo im sreću u Rusiji”, kazala je prilikom uručenja knjige Diana Jokić, menadžerica za korporativne poslove za Hrvatsku i BiH u Zagrebačkoj pivovari.

Ovo je samo jedna od aktivacija kojom Ožujsko pivo, ponosni sponzor reprezentacije, slavi dvadeset godina prijateljstva s hrvatskim nogometom. I ove godine, Žuja će biti uz Vatrene te kao dvanaesti igrač reprezentacije bodriti igrače na putu do trofeja. Aktivacija Što bi dao u nešto manje od mjesec dana prikupila mnoštvo prijava, a samo je 100 njih našlo svoje mjesto u ovoj posebnoj knjizi.

Nogometni fanovi imali su mogućnost u obliku fotografije i teksta pokazati što bi sve dali da se reprezentacija vrati s medaljom iz Rusije. Bilo je tu članova obitelji, raznih automobila, nekretnina, pokretnina te najljepših uspomena, a sigurno je kako reprezentativci neće ostati ravnodušni na mnoge domišljate prijedloge.