Maloprodajni lanac Studenac otvorio je novi, treći zaredom, krug natječaja za donacije u sklopu svojeg projekta ‘Korak bliže zajednici’. Prijaviti se mogu neprofitne organizacije i udruge iz cijele Hrvatske putem obrasca na službenoj stranici, a prijave su otvorene od 1. travnja pa sve do kraja mjeseca.

Projekt “Korak bliže zajednici” započeo je u listopadu 2021. godine, a pokrenut je kako bi Studenac pružio potporu humanitarnim, zdravstvenim i drugim programima koji pridonose svojim lokalnim zajednicama. Projekt se vodi ciljevima Ujedinjenih naroda koji se odnose na iskorjenjivanje gladi i promociju zdravog života te blagostanja za ljude svih generacija, a prijaviti se mogu sve neprofitne organizacije koje se njima vode u svome djelovanju.

“Donacijama smo do sada podržali rad ukupno dvadeset neprofitnih organizacija iz cijele Hrvatske, a već se veselimo novim prijavama i projektima. Stoga, pozivamo neprofitne organizacije i udruge da se do kraja travnja odazovu i prijave svoje projekte, a stručni tim Studenca će prema jasno postavljenim kriterijima odabrati dobitnike donacija. Treći kvartal zaredom nastavljamo tako podržavati nositelje pozitivnih promjena u društvu te njegovati naš prepoznatljivi dobrosusjedski karakter”, istaknula je Jasminka Benazić, voditeljica korporativnih projekata u Studencu.

Projekt “Korak bliže zajednici” pokrenut je u listopadu 2021., a Studenac je, u dva dosad provedena ciklusa, donirao ukupno 200.000 kuna za dvadeset odabranih neprofitnih organizacija. Do kraja godine Studenac će provesti još dva natječaja u narednim kvartalima te će ukupna vrijednost donacija do kraja 2022. tako dosegnuti pola milijuna kuna.

Društveno odgovorno poslovanje dio je dugoročne poslovne strategije Studenca, a projekt ‘Korak bliže zajednici’ nastavak je nastojanja da Studenac kao tvrtka nastavi pridonositi društvenim promjenama. Više o projektu i prijavama dostupno je na poveznici Korak bliže zajednici.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!