Fructal Classic zimski okusi

Prema uzoru na prošlogodišnje limitirane Fructal Classic zimske okuse, i ove smo godine potrošačima željeli ponuditi novi, jedinstveni okus. Našoj raznolikoj ponudi bezalkoholnih pića dodali smo novi proizvod Fructal Classic kašasta višnja 1 L, izvrsnog okusa kašaste višnje. Ujedno, uz dašak retrodizajna na ambalaži, željeli smo privući pozornost svih generacija, u njima probuditi trunku nostalgije i dočarati veselje, zabavu, dinamičnost i živost.

Fructal Classic kašasta višnja novo je negazirano osvježavajuće bezalkoholno kašasto piće sa sokom od višnje i jabuke u pakiranju od jedne litre. Proizvod je ugodnog okusa i primamljivog mirisa višnje te je primjeren za proslave i druženja s prijateljima i obitelji. Naše novo bezalkoholno piće prikladno je za posluživanje u posebnim prigodama i neizostavno je na stolu u vrijeme najljepših blagdana koji su pred vratima. Napitak je bez bojila i umjetnih sladila.

Uz koje blagdanske delicije ćete uživati u poznatim Fructal okusima?

Dva najkreativnija odgovora Fructal daruje poklon paketom negaziranog osvježavajućeg bezalkoholnog pića Fructal Classic kašasta višnja.

Sve što trebate jest u polja koja će se ispod ovog teksta otvoriti večeras u ponoć unijeti svoj odgovor i stpljivo pričekati naše pomoćnike da donesu odluku.

Sretni dobitnici su:

Ivica Golubićek
Edita Matan