Edukativne radionice otkrile su važnost magnezija u svakodnevnom životu i njegov značaj u tjelesnoj aktivnosti te iznimno važnu ulogu – u stanicama sudjeluje u pretvorbi šećera i masti u energiju te doprinosi normalnom funkcioniranju mišića uključujući i srce

Proteklog vikenda, Grand Hotel 4 opatijska cvijeta bio je u znaku magnezija i zdravih životnih navika.

Naime, u ovom lijepom opatijskom zdanju održane su zanimljive i edukativne radionice u kojima je naglasak bio stavljen na Mg Mivelu i njen utjecaj na čovjekov organizam.

Predstavnici medija imali su tako priliku saznati zašto je važna Mg Mivela prirodna mineralna voda u čijem nježnom i osvježavajućem okusu mogu uživati svi bez obzira na dob ili spol te zašto za Mg Mivelu kažu da je “voda, Vašeg srca”.

O važnosti magnezija i činjenici da magnezij sudjeluje u više od 350 reakcija u tijelu na svojim radionicama govorili su nutricionistice Mašenjka Katić i Darija Vranešić Bender te pilates stručnjakinja Asja Petersen.

S druge strane, o važnosti naših misli i njihovog utjecaja na zdravlje govorila je Ornela Šare, licencirana trenerica Louise Hay metode.

Mg Mivela i podatak da je bogata magnezijem, koji sudjeluje u staničnim reakcijama pri kojima se stvara energija, potvrdili su tezu da se nedovoljnim unosom magnezija, ali i nedovoljnom konzumacijom Mg Mivele, stvara umor i da je iscrpljenost često posljedica nedovoljnog unosa magnezija u dnevnoj prehrani.

Na edukativnim radionicama objašnjeno je tako zašto je preporučeni dnevni unos magnezija za odraslu osobu 375 mg, ali i da 1 litra Mg Mivele sadrži čak 343 mg ovog esencijalnog minerala.

Mnoge je razveselila informacija da magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, ali i iznenadila činjenica da magnezij pridonosi normalnom radu živčanog sustava te normalnim psihološkim funkcijama, poput koncentracije, učenja, pamćenja i rasuđivanja.

Nakon Opatije, Mg Mivela sigurno će postati nezaobilazno piće svih onih koji su upoznali blagotvorne učinke ove mineralne vode bogate magnezijem koja dolazi u dvije verzije gazacije – normalnoj  i blago gaziranoj.

PROMO