tele2Tele2 je danas najavio završetak potpune mrežne nadogradnje predviđene sredinom prosinca kojom će udvostručiti 3G brzinu podataka i 3G pokrivenost, što će rezultirati najmodernijom 3G mrežom u Hrvatskoj.

Nova Tele2 mreža pokrivat će 99 posto populacije glasovnom uslugom te 97 posto populacije 3G podatkovnom uslugom kao i 98 posto autocesta 3G podatkovnom uslugom. Sljedeća faza nadogradnje bit će pokretanje 4G mreže široke pokrivenosti u prvom kvartalu 2016. godine.

Do sredine prosinca 2015. godine, Tele2 će dovršiti punu nadogradnju mreže koja je trajala devet mjeseci, iako je prvotno planirano da će trajati do dvije godine. Ova izuzetno brza nadogradnja ostvarena je ulaganjem nekoliko stotina milijuna kuna, koristeći usluge više od 500 vanjskih suradnika i uz povećanje broja zaposlenih za 25 posto.

Nadalje, do kraja prvog kvartala 2016. godine, Tele2 planira predstaviti i 4G mrežu baziranu na vrhunskoj tehnologiji budućnosti s ciljem pružanja što bolje pokrivenosti za što veći broj korisnika u cijeloj Hrvatskoj. Korisnicima je važno da mreža ima široku pokrivenost od trenutka kad je pokrenuta. Tele2 4G mreža bit će osmišljena tako da korisnici gotovo svih 4G uređaja mogu dobiti potpuno 4G iskustvo.

Malin Holmberg“S najboljim ljudima u kompaniji i jedinstvenom kulturom izazivača, nadogradili smo cijelu 3G mrežu i učinili je najmodernijom u Hrvatskoj u samo devet mjeseci. Naše sljedeće obećanje je pokretanje 4G mreže s nacionalnom pokrivenošću u prvom kvartalu 2016. godine koja će Tele2 i korisnicima u Hrvatskoj omogućiti sveobuhvatno i potpuno 4G iskustvo”, zaključila je Malin Holmberg, izvršna potpredsjednica i direktorica tržišta Srednje Europe te predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska.

Sve najbolje s Dalekog istoka – Tele2 paketi s mobitelima i uređajima PlayStation kao idealan poklon pod borom
Osim predstavljanja nove 3G mreže, Tele2 je danas predstavio božićnu ponudu “Sve najbolje s Dalekog istoka” koja uključuje tri nova uzbudljiva pretplatnička paketa za sve postojeće i nove Tele2 korisnike. Svaki Tele2 božićni paket uključuje uređaj PlayStation po sjajnoj cijeni. Za Tele2 korisnike bonova tu je božićno izdanje Totalne tarife uz koje ide jedan od tri super modela mobitela.

Ovog Božića Tele2 je otišao sve do Dalekog istoka kako bi svoje korisnike razveselio paketima Yako Yaki i Tatamata, koji kombiniraju komunikaciju i zabavu – sve što je potrebno tijekom blagdana.

Paket Yako Yaki uključuje božićno izdanje Mix tarife 75 s 500 minuta i 500 SMS poruka prema svim mrežama te 1,5GB podatkovnog prometa. Uz to, korisnici mogu odabrati pametne telefone, 5 inčni Samsung Galaxy Grand premijer LTE ili 5 inčni LG G4c LTE te popularni PlayStation 3. Sve ovo u paketu Yako Yaki možete imati za samo 150 kn mjesečno.

Adrian GarrettPaket Tatamata također donosi sve najbolje s Dalekog istoka. On uključuje božićno izdanje tarife Revolucija s neograničenim minutama unutar mreže, 1500 minuta prema drugim mrežama, neograničene SMS poruke prema svim mrežama i nevjerojatnih 3GB podatkovnog prometa.

U paket je uključen vrhunski 5 inčni pametni telefon Samsung Galaxy A5 LTE te PlayStation®4 STAR WARS™ Battlefront™ 1TB s najnovijom igrom Star Wars: Battlefront kao poseban poklon. Sve to nalazi se u paketu Tatamata za samo 249 kn mjesečno. PlayStation®4 bit će dostupan od 19. studenog 2015. godine. Korisnicima su dostupni atraktivni paketi i bez uređaja PlayStation, po jeftinijim cijenama.

Tarifa i tri mobitela s Dalekog istoka za Tele2 korisnike bonova
Tele2 nudi i božićnu Totalnu tarifu s 2GB podatkovnog prometa i 100 posto bonus kuna za korisnike bonova. Totalna tarifa uključuje 1000 minuta i SMS poruka prema svim mrežama, kao i 2GB podatkovnog prometa za 49 kn te daje korisnicima 100 posto bonus kuna za svaku prvu mjesečnu nadoplatu bona od 25 kn i više u sljedeće dvije godine.

Kako bi dodatno razveselio svoje korisnike, Tele2 je pripremio tri mobitela koja dolaze uz božićnu Totalnu tarifu: Alcatel Pixi za 395 kn, Samsung Galaxy J1 za 695 kn i 5,5 inčna zvijezda Coolpad Modena za 895 kn.

Sve promocije vrijede do 31. prosinca 2015. godine ili do isteka zaliha, a Yako Yaki i Tatamata paketi idu uz pretplatnički ugovor u trajanju od 24 mjeseca.