Sky Cola završila je svoju prvu nagradnu igru “Avantura godine” u kojoj su vrijedne nagrade – putovanje u Pariz, putovanje u Rim, putovanje u Amsterdam, tri skutera, tri mobitela i 20 poklon paketa Sky cole razveselili više od 30 srećkovića

Romantični Pariz, povijesni Rim i kreativni Amsterdam tri su destinacije koje će posjetiti troje sretnih dobitnika u pratnji voljene osobe, a sreća im se osmjehnula u nagradnoj igri Sky Cole “Avantura godine” koja je trajala od 15. svibnja do 1. srpnja ove godine.

U prostorijama Jamnice u Zagrebu prilikom izvlačenja dobitnika žiri je izvukao i tako uoči ljetnih praznika razveselio više od 30 dobitnika vrijednih nagrada Sky Cole.

Putovanje za dvoje u Amsterdam osvojio je Luka Rogić iz Novske, dok će s Eiffelovog tornja na Pariz gledati Tomislav Blažeković iz Preloga u društvu drage osobe.

Poznatu Fontanu di Trevi možda će posjetiti Milka Rakarić iz Topuskog za vrijeme svog putovanja za dvoje u Rim.

Na skuterima će ovog ljeta uživati Katica Kmonicek iz Antunovca, Drago Žunar iz Maruševca i Damir Vakante iz Splita, a u beskrajne mogućnosti iPhonea 5S će se uvjeriti čak troje dobitnika: Mario Tučić iz Nedelišća, Andrea Bednjanec iz Tuhelja, te Helena Furdi iz Novog Marofa.

Istovremeno, Sky Cola je pripremila i 20 poklon paketa koje su osvojili brojni ljubitelji ovog osvježavajućeg pića diljem Hrvatske s obzirom da je nagradna igra privukla velik broj sudionika.