Širokoj ponudi proizvoda Metro Cash & Carry odnedavno pribraja i jedan od najpopularnijih gaziranih pića na tržištu – Coca-Colu od vanilije.

Riječ je o neodoljivom okusu poznatog proizvođača pića koji je u već provjerenu recepturu dodao još samo jedan sastojak – mahunasti plod biljke povijuše iz roda orhideja te tako dobio piće kojemu je teško odoljeti.

Zanimljivo je naglasiti da je vanilija zapravo jedan od uobičajenih sastojaka klasične Coca-Cole koja ju sadrži u malim količinama.

Tijekom godina sve je više ekstrakta vanilije dodavano u recepturu, a prvi puta Coca-Cola je testirala okus od vanilije 1982. godine u Americi.

Međutim, trebalo je par desetljeća da se ovo gazirano piće s okusom vanilije nađe na policama diljem svijeta, pa je  lansiranjem ovog okusa tvrtka Coca-Cola ujedno proslavila i svoju 116. godišnjicu.

Intenzivnog i ugodnog mirisa, Coca-Cola s okusom vanilije omiljeno je piće djece i mladih, ali sve više je konzumiraju i odrasli. U ponudi Metroa Coca-Cola od vanilije može se pronaći u profinjenoj limenoj ambalaži.