Nedavno Atlasovo istraživanje otkrilo je nove navike i potrebe Hrvata prilikom plaćanja turističkih aranžmana – ušteda vremena plaćanjem “u susjedstvu” putem Konzumovih i Tiskovih prodajnih mjesta, rezervacija putem Kontakt centra te kraći, sadržajni i cjenovno privlačni aranžmani.

Atlas je prije tri mjeseca hrvatskom tržištu ponudio jedinstven proizvod – “Atlas putovanja za Konzum i Tisak”.

Ova ponuda novitet je u prodaji turističkih aranžmana na ovim prostorima, a riječ je o posebno kreiranim aranžmanima koji se ne mogu naći u redovnim ponudama u agenciji već su posebno kreirani za kupce na prodajnim mjestima Konzuma, Tiska i Atlasa, izvijestili su iz Konzuma.

U sklopu ponude lansirano je sedam atraktivnih putovanja mjesečno po posebnim cijenama i mogućnost kupnje na jedinstven način što je rezultiralo kvalitetnim povratnim reakcijama postojećih kupaca i privlačenjem čak 38% novih kupaca turističkih aranžmana.

Upravo je Atlasovo istraživanje provedeno tijekom proteklog mjeseca pokazalo što kupci očekuju prilikom plaćanja sljedećeg atraktivnog aranžmana; plaćanje u susjedstvu – osim u Atlasovim poslovnicama, na više od 1500 Konzum i Tisak prodajnih mjesta, rezervacija putem kontakt centra te ponuda kraćih, sadržajnih i cjenovno privlačnih aranžmana.

Posebno zanimljivim pokazalo se područje Slavonije, Baranje i Srijema koje prepoznaju i po bogatoj eno-gastro ponudi i gostoljubivosti domaćina. Stoga ponuda putovanja za siječanj uključuje i sadržajan vikend u  prelijepoj Baranji.

Sam proces plaćanja turističkih aranžmana jednostavan je i odvija se u tri koraka. Kupac informacije o aranžmanima može dobiti putem besplatnog info telefona 0800 99 98 i e-mail adrese: putovanja@atlas.hr.

Atlasov kontakt centar zaprima rezervaciju i putem e-maila ili poštom na kućnu adresu šalje uplatnicu. Zadnji korak prije realizacije putovanja je uplata aranžmana koja se može izvršiti bez naknade na više od 1500 Konzum i Tisak prodajnih mjesta te u Atlasovim poslovnicama. Ugovor za plaćanje na blagajnama Konzuma i Tiska kupci dobivaju odmah s ponudom, odnosno, s 2D bar kod uplatnicom.

“Cilj ove ponude je atraktivnim i kvalitetnim proizvodima po pristupačnim cijenama približiti čari putovanja i odmora što većem broju postojećih i potencijalnih kupaca. Širenje i uključivanje novih područja promocije kao što je Konzum, vodeći trgovački lanac u Hrvatskoj, i Tisak, najveći maloprodajni lanac kioska, dodatno unapređuje kvalitetu samog projekta”, kaže se u priopćenju.

Ponuda putovanja za siječanj:

Ponuda putovanja za siječanj koncipirana je kao kombinacija vikend putovanja, karnevala i Valentinova.

VIKEND U BARANJI klijentima je dostupan 12., 19. i 26. siječnja. Noćenje s doručkom dostupno je na Seoskom gospodarstvu Ivica i Marica, a aranžman uključuje i večeru u Baranjskoj kući, obilazak vinske ceste Belje i degustacije vina u podrumima Belje i Vinariji Josić. Cijena aranžmana je 565 kn po osobi, a kao vrijednost više besplatan je i ručak u restoranu Kormoran.

VIKEND OPUŠTANJA klijentima je na raspolaganju 18. i 25. siječnja, kao i 1. i 8. veljače. Dva noćenja s doručkom dostupna su u hotelu Well, 4*, Terme Tuhelj, a klijentima je na raspolaganju i korištenje bazena i fitness centra. Cijena aranžmana je 529 kn po osobi, a na raspolaganju im je i besplatna animacija za djecu i odrasle, parking, piće dobrodošlice, wifi. Dijete do sedam godina u pratnji dvije odrasle osobe ne plaća aranžman.

KARNEVAL U LOVRANU organiziran je 25. siječnja i 1. veljače. Dva polupansiona dostupna su u hotelu Park, 4*, a kasni checkout do 14 sati začinit će ovu karnevalsku priču. Cijena programa je 439 kn po osobi, a besplatan je internet, svečana karnevalska večera, 1 sat korištenja SPA centra u subotu.

KARNEVAL U VENECIJI organiziran je 2. veljače. Noćenje s doručkom organizirano je u hotelu Lido di Jesolo, 3*, i prijevoz autobusom iz Zagreba dostupni su po cijeni od 479 kn po osobi, koja uključuje i karnevalske kolačiće.

VALENTINOVO U PRAGU organizirano je 14. veljače, a tri noćenja s doručkom u hotelu s 3* i autobusni prijevoz iz Zagreba dostupni su po cijeni od 739 kn po osobi. Besplatan je posjet pivovari uz degustaciju piva.

ZALJUBLJENO SKIJANJE organizirano je 15. veljače, a dva polupansiona u hotelu PARK 4* i dvodnevna skijaška karta za Skijalište Krvavec i ski bus do i sa skijališta Krvavec dostupni su po cijeni od 1059 kn po osobi. Klijente očekuju i besplatni sadržaji: piće dobrodošlice, originalna Bledska kremšnita u kavani Park, upotreba bazena u Hotelu Park 4*, upotreba bazenskog kompleksa u wellness centru Živa u hotelu Golf 4*, romantično poklon iznenađenje u sobi.

ODMOR U ROGAŠKO po cijeni od 469 kn po osobi uključuje dva polupansiona u hotelu Zagreb, a besplatno je i korištenje bazena i saune, kao i piće dobrodošlice. Aranžman je besplatan za djecu do sedam godina u pratnji dvije odrasle osobe.