Tvornica ulja Čepin u suradnji s trgovačkim lancem KTC sudjeluje u humanitarnoj akciji za Udrugu Krijesnica. Kupnjom suncokretovog ulja Tena u KTC supermarketima, u razdoblju od 15. listopada do 14. studenoga godine podržat ćete ovu humanitarnu akciju u sklopu koje Tvornica ulja Čepin i KTC doniraju 30.000 kuna. Udruga Krijesnica pruža pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima, a u zadnjih 19 godina pomogli su više od 1.500 obitelji.

Kupovina suncokretovog ulja Tena ujedno je i podrška hrvatskoj proizvodnji i tradiciji proizvodnje ulja u Čepinu dugoj 78 godina. Tvornica ulja Čepin najveći je hrvatski prerađivač i proizvođač sirovih i rafiniranih ulja s godišnjim kapacitetom prerade od 150.000 tona uljarica koje dolaze sa slavonskih polja i proizvodnjom od 32 milijuna litara rafiniranih ulja godišnje.

Društveno odgovorno poslovanje oduvijek je bilo od visoke važnosti Žito grupi, u sklopu koje se Tvornica ulja Čepin nalazi. Tako je 2019. godine, prema izboru Zlatna košarica, Žito grupa proglašena društveno odgovornim poduzećem godine, podsjećaju u kompaniji.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!