VijestiKarijereImre Horváth novi predsjednik Uprave Metro Cash & Carry Hrvatska

Imre Horváth novi predsjednik Uprave Metro Cash & Carry Hrvatska

Od 1. listopada Imre Horváth preuzeo je funkciju predsjednika Uprave tvrtke Metro Cash & Carry Hrvatska. Prije dolaska u Hrvatsku, tijekom posljednjih sedam godina, obavljao je dužnost predsjednika Uprave Metro Cash & Carry Mađarska.

Imre Horváth karijeru u Metro Grupi započeo je kao direktor Upravljanja odnosa s kupcima, nakon čega je preuzeo poziciju direktora regionalnog marketinga i predsjednika Uprave Metro C&C Mađarska. Prije nego što se pridružio Metroovom timu stekao je iskustvo rada u četiri industrije na raznim tržištima, uključujući London, jugoistočnu Aziju i Izrael, većinom u području marketinga i prodaje. Svoj profesionalni put započeo je u FMCG sektoru radeći za British American Tobacco. Zatim se pridružio Deutsche Telekomu kao direktor marketinga, kako bi podržao transformaciju tvrtke nakon liberalizacije tržišta. Potom, Imre Horváth pokreće vlastito poslovanje usmjereno na stvaranje cjelovitih rješenja prodaje i marketinga za sektor financijskih usluga, a 2013. godine pridružuje se Metro grupi.

U Metro Cash & Carry Hrvatska Imre Horváth bit će zadužen za daljnje osnaživanje pozicije na veleprodajnom tržištu i strateški razvoj poslovanja, s primarnim fokusom na jačanje ponude i usluga za ugostiteljski sektor i neovisne trgovce kroz Metro centre i uslugu dostave. Metro je vodeći partner HoReCa sektora i najveća međunarodna veleprodajna kompanija, a jedan od strateških fokusa tvrtke je razvoj kontinuirane suradnje s lokalnim dobavljačima, kako bi podržao domaću proizvodnju i ujedno svojim kupcima ponudio kvalitetne hrvatske proizvode.

Nakon što je vodio Metro C&C Hrvatska tijekom 2019. i do kraja rujna 2020. godine, dosadašnji predsjednik Uprave hrvatskog ogranka tvrtke, Thierry Guillon-Verne prelazi na mjesto predsjednika Uprave Metro C&C Mađarska. Thierry Guillon-Verne u Hrvatskoj je inicirao nekoliko ključnih projekata za optimizaciju i razvoj poslovanja i poslovne strategije tvrtke te je doprinio jačanju tržišne pozicije kompanije. Upravljajući tvrtkom tijekom izazovnog razdoblja pandemije virusa COVID-19, s hrvatskim Metro timom, Thierry Guillon-Verne uspješno je osigurao kontinuitet poslovanja i visoku razinu usluge, pritom beskompromisno štiteći zdravlje Metroovih zaposlenika i kupaca u Hrvatskoj.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...