web-strategija-vizual-ws12Više nemate ideje što napisati kao status na Facebooku? Koji post će fanovima biti zanimljiv? Vaši statusi dobivaju malo lajkova, nitko ne komentira ili su komentari rijetki? Fanovi na Vaš friendly odnos ne reagiraju, a sve više ih unlike-a Vašu stranicu? Marketinška kampanja koju planirate – neizvediva je uz takvo stanje!

Regionalna konferencija “Web::Strategija 12 – Tajne marketinških agencija” neće Vam održati lekciju, ali mogla bi stručna predavanja, točnije – više njih!

U glavnim ulogama su stručnjaci poput Davora Brukete (Bruketa&Žinić OM), Vedrana Bajera (Google Hrvatska), Miloja Sekulića (McCann Erickson Public Relations), Sanje Vale (Gingernet), Nenada Vukušića, Miroslava Varge (Escape), Siniše Gavrilovića, Davora Runje (Drap) i mnogih drugih, među kojima su trojica i u stručnom vijeću za VIDI WEB TOP 100 2011.

Konferencija se održava u zagrebačkom Hypo centru, od 10. do 12. studenog 2011. godine, a prijaviti se možete putem web obrasca.

Da nije samo edukativni aspekt zastupljen, pobrinuli smo se za pića i “ića”, i što je najvažnije, dobro društvo iz cijele regije s kojim ćete moći razmijeniti poslovna iskustva i znanja u opuštenoj atmosferi. Ove godine na zabavnom programu je, osim panel rasprave i nagradnih igara, organizirana i vožnja quadovima – Quad Session Experience.

Koji je marketing zapravo pobjednički? “Tvrtke su već shvatile važnost društvenih mreža i više ih ne ignoriraju; sada razmišljaju kako ih iskoristiti. I voditelji društvenih mreža su shvatili da više nije dovoljno samo pisati statuse i svaki dan poželjeti dobro jutro fanovima, nego je potrebno društvene mreže uključiti u kompletnu marketinšku kampanju ravnopravno uz bok ostalim načinima promocije (banneri, offline promocije…). I to je marketing koji ima priliku biti #win”, izjavio je predavač na konferenciji Ilija Brajković.

“Marketing mix”, “online + offline marketing”, “društveni mediji”, “dobri stari banneri”, “promoviranje domene”, “web stranica zlata vrijedna”, “web kampanja”, … – teme koje ćemo razjasniti na konferenciji i dalje ne rješavaju Vaše probleme?

Drugi i treći dan Web::Strategije (11. i 12.11.) su ono što Vama treba, jer donose tri atraktivna, detaljnija edukacijska seminara: Google AdWords koji će odgovoriti na sva pitanja u vezi kontekstualnog oglašavanja, SEO seminar kojim ćete se vinuti na sam vrh internet tražilica te Druminar, na kojem ćete proći kroz sve važne aspekte vođenja kampanji na Facebooku i Twitteru. U suradnji s tvrtkom Cognita osigurali smo i online edukaciju – webinare.