Saponijin brend Ornel u kategoriji omekšivača za rublje potrošače privlači atraktivno koncipiranim linijama u bogatoj ponudi s nekoliko mirisnih varijanti koje se konceptualno mogu podijeliti u nekoliko grupa: Luxury sensation (Paris, London, Milano), Aroma therapy (Jasmine&Cotton, Chocolate&Vanilla i Lotus&Silk), Calming, Violet, Babysoft, Basic collection (Flower dream, Blue fantasy i Sunny day), te najnovija linija Ornel natural & sensitive (Aloe Vera i Flower nectar).

ornel-omeksivaci-largeRaznovrsnosti asortimana pridonose i različite vrste pakiranja pa se tako u ponudi nalaze omekšivači od 1 l, 2 l i 3 l. Najprodavanije varijante Ornela na domaćem tržištu su Ornel Calming, Violet, Babysoft, Jasmine&Cotton i Milano, ističu iz osječkog proizvođača. Dodaju kako uspješno surađuju s gotovo svim maloprodajnim lancima pa je Ornel potrošačima dostupan u cijeloj Hrvatskoj, a sve uspješnije konkurira i na inozemnim tržištima.

“Ponosno možemo istaknuti kako linija oplemenjivača Ornel već duže vremensko razdoblje bilježi stalni rast realizacije i tržišnog učešća, učvršćujući tako položaj tržišnog lidera u Hrvatskoj”, ističe Tihana Kostenko iz Saponije.

U fokusu razvojnih i marketinških aktivnosti je krajnji korisnik pa se aktivnosti u tom pogledu kreću u smjeru zadovoljavanja potreba i želja potrošača, a zadnji primjer je nova linija Natural & sensitive koja je prilagođena i osobama s najosjetljivijom kožom.

Ornel je jak i renomiran brend te je kao takav izrazito tražen među potrošačima, a i među trgovcima jer doprinosi rastu prometa, navode iz Saponije.