Danas je SPAR ponovno otvorio svoj supermarket u Maloj Papalićevoj palači u splitskoj starogradskoj jezgri, u Šubićevoj ulici. Riječ je o preuređenom  supermarketu prema SPAR-ovim standardima koji obuhvaćaju blago promijenjeni raspored kao i vizualno osvježenje prostora.

„Djelatnici SPAR-a su sretni što se mogu vratiti na svoje staro radno mjesto nakon što su se u drugim splitskim poslovnicama imali priliku upoznati s načinom poslovanja SPAR-a“, rekla je Ljiljanja Gavranović, voditeljica supermarketa.

Posebnost ovog SPAR-a jest da je to prvi supermarket iz SPAR gourmet linije koji svojim kupcima nudi poseban asortiman sa širokim izborom delikatesa i premium brendova, a da pritom kupcima u centru grada nudi sve što je potrebno za svakodnevni život. Vjerujemo da će kupci brzo primijetiti i novu radnu odjeću namijenjenu isključivo djelatnicima novih SPAR gourmet filijala.

„Ponosni smo što smo baš u Splitu, a prvi puta u Hrvatskoj, otvorili supermarket iz SPAR gourmet linije na tragu SPAR supermarketa u Mozartovoj rodnoj kući u Salzburgu, kao i u Teatru Italia u Veneciji“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Prilikom otvaranja nove filijale predsjednik Uprave SPAR-a Hrvatska Helmut Fenzl uručio je donaciju za obnovu Peristila Dioklecijanove palače. Donaciju u iznosu od 50.000 kuna primila je Ivana Svedružić Šeparović, pročelnica splitskog odjela Hrvatskog restauratorskog zavoda.