U srcu Firula ponovo otvoren najmoderniji Spar supermarket

Na Firulama, u Spinčićevoj ulici novouređeni Spar supermarket uz osvježen premium izgled i ponudu ima odjel mesnice i ribarnice

Vrata svojim vjernim kupcima ponovno je otvorio najmoderniji Spar supermarket u Splitu. Mnogim Splićanima omiljena destinacija dnevnog shoppinga nakon tromjesečnog preuređenja je zasjala u novom ruhu i to s bogatim asortimanom svježih prehrambenih namirnica i proizvoda široke potrošnje.

Najveća novost i prednost novouređenog Spar supermarketa u samom centru Firula su odjeli mesnice i ribarnice. U mesnici kupci svakodnevno mogu nabaviti svježe meso i mesne prerađevine vrhunske kvalitete, dok ribarnica ima široku ponudu svježe morske, ali i slatkovodne ribe te školjki i morskih plodova, kao i uslugu čišćenja ribe.

U supermarketu se nalazi i toploteka s raznovrsnom ponudom gotovih, toplih obroka. Jela se svakodnevno pripremaju u samoj trgovini, kako bi bila uvijek postojane svježine, za sve zaposlene i praktične, koji žele ukusan i spreman ručak ili večeru. Ponudu supermarketa u Spinčićevoj upotpunjuje i velik izbor svježeg voća i povrća, kao i prefinih pekarskih proizvoda, pojasnili su iz Spara.

Neprehrambeni asortiman obuhvaća veliki raspon artikala za domaćinstvo, kozmetiku i njegu, a zahvaljujući novom uređenju svaki se željeni proizvod može pronaći vrlo jednostavno i brzo pa je time i iskustvo kupnje znatno poboljšano.

Spar je za svoje kupce na ovoj atraktivnoj lokaciji osigurano besplatna parkirališna mjesta.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakNHS: Uskrsne košarice od 100 do 328 eura
Sljedeći članakProljetno čišćenje – Tržišni trendovi: Prigušena izvedba kategorije