Uručene nagrade dobitnicima RBA nagradne igre “Vi peglate, mi nagrađujemo”

Dobitnici iz Zagreba i Splita nagrađeni su iznosima od 20.000 kuna, 5.000 kuna te 1.000 kuna. a da svaka financijska podrška u svakodnevnom budžetu dobro dođe, potvrđuju izjave nagrađenih dobitnika

Raiffeisen banka uručila je potrošačke kartice dobitnicima nagrade igre “Vi peglate, mi nagrađujemo” u poslovnici RBA u Vukovarskoj ulici.

Dobitnici iz Zagreba i Splita nagrađeni su iznosima od 20.000 kuna, 5.000 kuna te 1.000 kuna. Da svaka financijska podrška u svakodnevnom budžetu dobro dođe, potvrđuju izjave nagrađenih dobitnika. “Uključila sam se u RBA nagradnu igru jer je bilo dosta jednostavno te me moj sin potaknuo da stisnem zadnji klik. Osvajanje dvadeset tisuća kuna zapravo je preraslo u prekrasan obiteljski zadatak jer smo svi sjeli oko stola i članovi obitelji morali su reći što bi oni učinili s dvadeset tisuća kuna”, poručila je dobitnica Danijela iz Zagreba.

Dobitnica Marina koja je osvojila pet tisuća kuna naglasila je da često igra nagrade igre, ipak dobitak ju je jako iznenadio te će svoj iznos potrošiti na svoju obitelj. “Iznenađenje je da u današnje doba netko odluči darovati druge. Odlučio sam sudjelovati jer me na to motivirala poruka koju sam dobio na mobilni telefon, a plan je potrošiti novac što prije”, kratko je poručio dobitnik iz Splita.

Nagrade je uručio Igor Car, Izvršni direktor upravljanja segmentima i proizvodima za mass segment.

RBA nagradna igra “Vi peglate, mi nagrađujemo” održana je od 15. srpnja do 15. rujna 2019. godine na području Republike Hrvatske, a izvlačenje je održano 24. rujna u RBA prostorijama. Dobitnici su izvučeni elektronskim putem pomoću računala, metodom slučajnog odabira između sudionika koji su zadovoljili uvjete sudjelovanja. Ispravnost izvlačenja je nadgledala tročlana komisija uz nazočnost javnog bilježnika.

Ostale izvučene nagrade su: 2 x RBA potrošačka kartica s 10.000,00 kn, 5 x RBA potrošačka kartica s 5.000,00 kn, 10 x RBA potrošačka kartica s 1.000,00 kn.

Prethodni članakUlaganje u kibernetičku sigurnost se višestruko isplati
Sljedeći članakRedmi Note 8 stigao u Hrvatsku