Mnogobrojnim Žujinim fanovima na Facebooku pruža se prilika da sudjeluju u nagradnom natječaju čijeg pobjednika Robert Knjaz vodi u Brazil.

Dovoljno je posjetiti Žujinu stranicu na Facebooku 24. ožujka, kada će svi fanovi moći doznati što je sve potrebno učiniti kako bi impresionirali Roberta Knjaza i uvjerili ga da su baš oni pravi odabir za odlazak u Brazil.

Robert Knjaz zajedno sa žirijem odabrat će najboljeg natjecatelja koji će s njim “harati” Brazilom i izvještavati o svim navijačkim i ostalim dogodovštinama za Žujinu stranicu na Facebooku.

Borba u svakom slučaju neće biti nimalo jednostavna jer je Knjaz pripremio zanimljive zadatke koje moraju ispuniti svi Žujini fanovi koji se odluče upustiti u ovu nogometnu avanturu.

U nagradnom natječaju smiju sudjelovati svi punoljetni fanovi na Facebooku, a svi zadaci šalju se u video obliku i moraju biti u potpunosti ispunjeni jer će u protivnom dobiti “crveni karton” i time biti diskvalificirani.

Stoga, svi ljubitelji nogometa i Žuje, počnite sa zagrijavanjem za sambu i lambadu i ne propustite Žujinu priliku života.