angelo-turati-store-menadzer-metro-pro-centra-dinko-hegedus-i-gradonacelnik-varazdina-goran-habus-midiRiječ je o prvom Metroovom veleprodajnom centru manjeg formata u Hrvatskoj

Trgovački lanac Metro Cash and Carry pokrenuo je projekt veleprodajnih centara manjeg formata pod nazivom Metro Pro centar, a prvi takav objekt otvoren je danas u Varaždinu.

Varaždinski Metro Pro centar, površine 1600 četvornih metara, zapošljavat će 22 radnika. Smješten je u sklopu trgovačkog centra Storeland te je namijenjen profesionalnim kupcima, obrtnicima i poduzećima.

U asortimanu nudi više od 3500 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda koji pokrivaju dnevne potrebe ugostitelja i trgovaca. Za kupnju u Metro Pro centru potrebne su METRO kartice, a sva roba koje nema u samom centru može se naručiti s rokom isporuke od 24 sata, rečeno je na današnjem otvorenju.

Prodajni objekat Metroa u Varaždinu službeno s radom započinje sutra u 7 sati, a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 h, dok je nedjeljom centar zatvoren.

“Metro Pro centar prvi je u nizu centara manjih formata preko kojih će Metro biti još bolje zastupljen u svim regijama Hrvatske i time profesionalnim kupcima omogućiti efikasniju nabavu za profesionalne potrebe”, rekao je Angelo Turati, predsjednik Uprave Metro Cash and Carry Hrvatska.

Samom otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik grada Varaždina Goran Habuš koji je istaknuo da je posebno zadovoljan što je novo radno mjesto u Metro Pro centru  našlo dvadeset i dvoje njegovih sugrađana. Osim gradonačelnika, podršku otvaranju prvog Metro Pro centra svojim su dolaskom dali i predstavnici Gospodarske i Obrtničke komore, direktorica Turističke zajednice grada Varaždina te brojni poslovni partneri.