Dašak irske atmosfere sinoć su doživjeli brojni uzvanici ekskluzivnog Jameson partyja održanog u zagrebačkom Vintage Industrial baru, a domaćin partyja, komičar i voditelj Ivan Šarić, proglasio je i najbolje barmene u Hrvatskoj

Vintage Industrial Bar u četvrtak navečer bio je u znaku Jamesona. U popularnom zagrebačkom klubu održan je veliki tulum na kojem su se uz Jameson koktele zabavljali barmeni iz cijele Hrvatske.

Party pod nazivom “Let us serve you” stavio je barmene u ulogu gostiju o kojima se brinuo posebno sastavljeni Jameson tim.

U sklopu partyja organizirano je i natjecanje barmena sa svih strana Hrvatske u spravljanju Jameson koktela, a domaćin večeri, komičar i voditelj Ivan Šarić, proglasio je najbolje.

Tako su Marko Ristić i Mario Majcen osvojili titule hrvatskih predstavnika na međunarodnom natjecanju Global Bartenders Ball u Dublinu, dok se trećeplasirani Karlo Damijanić odvezao kući na zelenom Jameson biciklu.

Inače, Global Bartenders Ball u Dublinu svake godine okuplja najbolje barmene iz cijeloga svijeta i omogućuje im zajedničko druženje te upoznavanje s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje Jameson irskog viskija u sklopu kojega je i finalno natjecanje vrhunskih barmena.

“S obzirom da smo narod koji voli svoje slobodno vrijeme provoditi u barovima, uloga barmena u našim životima veoma je važna – slušaju o našim brigama, slave s nama i tješe nas te svaku priliku uljepšaju prigodnim pićem. Čestitam još jednom našim večerašnjim pobjednicima. Znam da će nas odlično predstaviti u Dublinu i pokazati kako to mi u Hrvatskoj radimo”, zaključio je Ivan Šarić i dodao kako bi ovakvih tuluma trebalo biti više.

Na Jameson tulumu zabavljala su se i brojna poznata lica – glumci Miran Kurspahić, Marko Cindrić, Kristina Krepela, Romano Nikolić, plesač i koreograf Igor Barberić, ali i velika dizajnerska imena – poznati umjetnik i kostimograf Mario Miše, inače blizak suradnik Vivienne Westwood, koji se na partyju družio i s “Boudoirkom” Martinom Čičko Karapetrić, a bili su tu i Diana Viljevac, Tomislav Bahorić i mnogi drugi.

Jameson tulum je, očekivano, upotpunila i tradicionalna irska glazba, a atmosferu je zagrijavala i DJ Rea. Gosti su, pak, na ulazu dobivali zelene šešire, a bilo je tu i zabave uz stolni nogomet, dok mnogi nisu odoljeli ni photo boothu u sklopu prigodnog Jameson kutka.

PROMO