Zahvaljujući suradnji s lokalnim proizvođačima – vlasnicima malih farmi i obiteljskih gospodarstava iz ruralnih dijelova Hrvatske, u Vivis, središnji Vindijin pogon, svakodnevno pristiže najkvalitetnija sirovina – stotine litara mlijeka za proizvodnju najboljih domaćih proizvoda s potpisom Kvaliteta Vindija. Među njima je i Vivis krem svježi sir, čiju su originalnu recepturu, kao i jedinstveni okus, prepoznali potrošači diljem svijeta. Vivis krem sir ove je godine osvojio zlatnu medalju na DLG-u, jednom od najvažnijih međunarodnih udruženja za ocjenjivanje kvalitete prehrambenih proizvoda, a na istom natjecanju trijumfirao je i prošle godine kad je također nagrađen zlatnom medaljom.

Vivis svježi krem sir proizvodi se jednostavnim tehnološkim postupkom te sadrži samo tri sastojka: mlijeko, vrhnje i malo morske soli. Potpuno prirodnog sastava i iznimno visoke nutritivne vrijednosti, Vindijin svježi krem sir izvor je kalcija i vitamina A, što ga čini sastavnim dijelom pripreme gotovo svakog zdravog doručka te idealnim izborom za hranjivi međuobrok.

Zbog istančanog prirodnog okusa, Vivis predstavlja kremu među svježim sirevima te se često koristi i za kuhanje, pripremu gotovih jela i slastica. Savršeno se uklapa u lagane ljetne salate i zdrave umake, kao i slasne deserte.

Bogate i nježne teksture, Vivis je dostupan u čak šest različitih okusa: klasični namaz, šunka, vlasac, povrće, čili te Vivis light verzija ovog mliječnog namaza s 55 posto mliječne masti koji domaći potrošači rado biraju na policama trgovina.

S više od 60 godina tradicije u proizvodnji te više od 1000 proizvoda, Vindija je danas jedan od lidera domaće i regionalne prehrambene industrije. Kakvoća proizvoda priskrbila je Vindiji tijekom godina mnogobrojna međunarodna priznanja, a njezine robne marke prvi su izbor domaćih potrošača. Upravo je cjelokupni asortiman mlijeka ‘z bregov (i svježeg i trajnog), prvog mliječnog brenda u Hrvatskoj, službeno okrunjen titulom mlijeka broj jedan na domaćem tržištu. Potvrdilo je to istraživanje GfK panela kućanstava koje je provedeno u prvih osam mjeseci 2019. godine. Zahvaljujući brojnim inovacijama u proizvodnji Vindija se pozicionirala kao kompanija koja implementira inovativna rješenja koja imaju benefite za fizičko zdravlje pojedinaca, ali i za okoliš u cijelosti.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!