Tržišne komunikacijeDOPZa obnovu Savjetovališta AŽKZ prikupljeno 94.700 kuna

Za obnovu Savjetovališta AŽKZ prikupljeno 94.700 kuna

Zahvaljujući humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve, ambasadorici Kristini Ivanuš, javnim osobama koje su podržale akciju te prije svega posjetiteljima City Centera one koji su se nesebično i u velikom broju odazvali, potreban iznos za sanaciju Savjetovališta AŽKZ prikupljen je u rekordnom roku.

U samo tri dana, u City Centeru one East i West, prodajom hoodica i majica sa snažnim porukama, prikupljeno je sjajnih 54.700 kuna. Na taj iznos City Center one donirao je dodatnih 40.000 kuna čime je ukupna donacija za obnovu Savjetovališta za žene i njihovu djecu, žrtve rodno uvjetovanog nasilja, dosegnula 94.700 kuna.

“U ime žena i njihove djece koje koriste usluge Savjetovališta i Skloništa AŽKZ i u ime članica naše udruge, zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve. Također, hvala i svima onima izvan Zagreba koji su željeli pomoći na dobroj volji i podršci te naravno hvala City Centeru one na organizaciji i donaciji. Sretne smo što ćemo zahvaljujući donaciji moći sanirati štetu u prostorijama ženskog Savjetovališta AŽKZ, koje je teško oštećeno tijekom potresa u ožujku ove godine te našim štičenicama pružiti sigurno sklonište u nadolazećim mjesecima”, naglasila je Neva Tolle iz AŽKZ-a.

Humanitarna akcije #ŽelimSveMoguSve pokazala je kako smo zajedno uistinu jači te da uz malo dobre volje i pozitivne energije možemo ostvariti velike ciljeve i pomoći onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...