Zvijezda osvojila „Trusted Brand Hrvatska 2009“

Najveći proizvođač jestivih ulja i jedini proizvođač margarina i majoneze u Hrvatskoj dobitnik je prestižne nagrade „Trusted Brand Hrvatska 2009“.

Prema ocjeni čitatelja hrvatskog izdanja časopisa Reader’s Digest u kategoriji jestivih ulja, od navedenih 30 proizvoda Zvijezdina ulja osvojila su rekordan postotak glasova ispitanika, njih čak 70,9%. Ispitanici su svoje povjerenje Zvijezdinim proizvodima ukazali i visokom prosječnom ocjenom od 4,2.

„Trusted Brands“ je jedno od najvećih europskih istraživanja odnosa potrošača prema proizvodima koje se neprestano provodi od 2001. godine a cilj istraživanja je ispitati kojim robnim markama potrošači najviše vjeruju i kako ih ocjenjuju u 37 pojedinačnih kategorija proizvoda i usluga. U Hrvatskoj se godišnje priznanje „Trusted Brands“ dodjeljuje po treći puta a analizu istraživanja nad 710 ispitanika provela je agencija Mediana Fides iz Zagreba uz potporu Hrvatske gospodarske komore.

Dodjelom priznanja „Trusted Brands Hrvatska 2009“ uz visoke ocjene potrošači su prepoznali izvrsnost i visoku kvalitetu Zvijezda proizvoda te stalnu brigu Zvijezde za zdravlje i zdravu prehranu. Zvijezda jestiva ulja su proizvodi originalne recepture, posebnih svojstava i okusa proizvedeni odabirom biljnih masnoća i njihovim obogaćivanjem nutritivno vrijednim namirnicama. Povjerenje ukazano Zvijezdinim proizvodima dodjelom nagrade „Trusted Brand Hrvatska 2009“ veliki je poticaj tvrtki za očuvanje izvrsnosti i kvalitete proizvoda te povjerenja kupaca, poručuju iz te tvrtke.