Već petu godinu zaredom, Udruga za sindrom Down Zagreb i Zvijezda predstavljaju novo, limitirano izdanje Zvijezdina suncokretova ulja čije etikete tradicionalno oslikavaju štićenici Udruge, povodom Svjetskog dana Down sindroma koji se obilježava 21. ožujka.

“Neopisivo smo sretni jer je Zvijezda i ove godine prepoznala vrijednost aktivnosti kojima naša organizacija posvećuje svoje vrijeme i pažnju. Drago nam je što se naše prijateljstvo nastavlja svakim novim danom, a još nam je draže to što je u njegovom središtu plemeniti, zajednički cilj: senzibilizirati i educirati javnost o sindromu Down te omogućiti našim štićenicima još kvalitetniji život”, izjavila je Natalija Belošević, predsjednica Udruge za sindrom Down Zagreb.

“Ukrašavanje pakiranja Zvijezda suncokretovog ulja – proizvoda koji su hrvatski potrošači već četvrtu godinu za redom ocijenili kao najsnažniji brand u Hrvatskoj prema istraživanju BrandPULS – crtežima koje su naslikala djeca suncokreti, simboličan je način kojim Zvijezda želi senzibilizirati javnost o vrijednostima koje osobe sa sindromom Down mogu donijeti društvu”, rekla je Jasna Pulić, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Udruga za sindrom Down Zagreb brine o više od stotinu djece te kroz brojne radionice, savjetovanja, terapije i projekte potiče puno uključivanje osoba sa sindromom Down u svakodnevni život.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!