Diskonter Aldi otvorio je svoj najveći supermarket u Portugalu, u blizini Trga Monumental u Albufeiri. Trgovina Aldi Albufeira dio je novog koncepta njemačkog diskontera koji su kupci jako dobro prihvatili. S prodajnom površinom od otprilike 1.500 četvornih metara i skladištem od 400 četvornih metara, nova trgovina otvorena je svim danima u tjednu od 7.30 sati do 23.00 sata.

Osim produženog radnog vremena, kupcima su na raspolaganju uobičajene usluge kao što je samoposlužna pekare, rezač kruha i aparat za svježe cijeđeni sok od naranče.

Osim 190 parkirnih mjesta za kupce, Aldi Albuferia također nudi i dva kata za parkiranje.

Ova lokacija je odabrana zbog guste naseljenosti, ali i mnogobrojnih turista koji posjećuju grad, a Aldi poznaju iz svojih matičnih zemalja.

Aldi Portugal također je ponovno otvorio trgovinu u Setúbalu. U tom je gradu prodajni prostor proširen na oko 1.200 četvornih metara uz novi izgled trgovine kojem je cilj istaknuti najpopularnije prostore trgovina, odnosno sektore za prodaju voća i povrća, koji su dobili veću važnost na ulazu u trgovinu. Sredina trgovine rezervirana je za promocije i tjedne ponude.

S najnovijim otvorenjem, diskonter sada broji pet trgovina u Albufeiri i 15 u području Algarve. Sveukupno, Aldi Portugal trenutno broji 97 trgovina diljem zemlje.

U lipnju ove godine Aldi Portugal otvorio prvu “susjedsku” trgovinu prilagođenog formata u Lisabonu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!