26.6 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 21:19
VijestiZemljaU Vrbovcu otvoren Eurospin

U Vrbovcu otvoren Eurospin

Trgovački lanac Eurospin otvorio je osmi supermarket u Hrvatskoj i to u Vrbovcu. Time se nastavlja pohod talijanskog Eurospina na tržište središnje i sjeverne Hrvatske. Lani je Eurospin otvoren u Križevcima, a u planu je ove godine otvorenje u Bjelovaru i Čakovcu. U Bjelovaru grade centar u Ulici Vlahe Paljetka, blizu Pevexa i Kauflanda, piše portal danica.hr.

Na karti skorašnjih otvorenja našao se i Čakovec gdje se Eurospinov supermarket naveliko gradi u Obrtničkoj ulici i on bi mogao biti sljedeći za otvorenje, nakon Vrbovca.

Eurospin je i u Koprivnici kupio atraktivan prostor bivše tvornice obuće Sloga u širem gradskom središtu. No, tamo se ovog časa ništa ne događa, a tvrtka je u međuvremenu objavila kako su sljedeći na redu za otvaranje centri u Bjelovaru i Čakovcu.

Eurospin prodaje isključivo proizvode pod svojom robnom markom, a u tvrtki tvrde kako prosječna hrvatska obitelj na kupnji u njihovim centrima može godišnje uštedjeti čak 32.000 kuna. Na policama ima oko 2.500 artikala robe široke potrošnje.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...