Beiersdorfov brend Atrix predstavio je limitirano izdanje kreme za intenzivnu zaštitu od 250 ml po cijeni pakiranja od 150 ml. Atrix linija sadrži i kremu za intenzivnu zaštitu u pakiranju u tubi te nježnu zaštitnu kremu.

Atrix kreme bazirane su na jedinstvenoj formuli s kamilicom, aloe verom te pantenolom (vitamin B5) – sastojcima koji se brzo upijaju te čine njegu ruku jednostavnom i učinkovitom.

Atrix krema za intenzivnu zaštitu (limitirano izdanje, 250 ml) pruža intenzivnu njegu i dugotrajnu zaštitu ruku.

Ova krema s kamilicom stvara zaštitni sloj na koži, tako da i grube i ispucale ruke već od prvog korištenja postaju glađe i mekše. Atrix intenzivna zaštitna krema pruža dugotrajnu hidrataciju i zaštitu te sadrži formulu bez parfema.

Atrix nježna zaštitna krema u tubi (100 ml) posjeduje laganu, brzoupijajuću formulu koja omogućuje mekanu i glatku kožu ruku, a istovremeno joj, uz pomoć aloe vere, pruža dugotrajnu zaštitu. Atrix nježna zaštitna krema u tubi je PH neutralna i ne sadrži umjetna bojila, što ju čini dovoljno nježnim partnerom za optimalnu hidrataciju svih tipova kože. Brzo se upija i umiruje kožu.

Okvirne maloprodajne cijene Atrix krema su:
Krema za intenzivnu zaštitu, limitirano izdanje (150 ml+100 ml gratis): 19 kn.
Krema za intenzivnu zaštitu u tubi (100 ml): 18 kn.
Nježna zaštitna krema u tubi (100 ml): 16 kn.