BAT-ova tvornica u Kanfanaru izvozi najsuvremenije bezduhanske proizvode

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjet Istarskoj županiji započeo je u Kanfanaru, gdje se se sastao s Upravom BAT-a Adria.

U posljednje dvije godine u tvornici u Kanfanaru otvoreno je 150 novih radnih mjesta, a planiraju zaposliti još 50 novih djelatnika

Nakon investicijskog ciklusa od 80 milijuna eura u nove proizvodne linije za grijane duhanske proizvode, BAT je u petak u tvornici u Kanfanaru predstavio i liniju za bezduhanske grijane proizvode.

Predstavljanju nove proizvodne linije nazočili su predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministar gospodarstva Davor Filipović sa suradnicima, koji su izrazili zadovoljstvo svime što BAT (British American Tobacco) čini na doprinosu razvoju hrvatskog gospodarstva.

Uz kontinuirane investicije u proizvodnju novih kategorija proizvoda, tvornica je u prethodne dvije godine zaposlila preko 150 zaposlenika, a u sljedećoj godini planiraju ih zaposliti još 50.

10.11.2023., Kanfanar – Predsjednik Vlade Andrej Plenkovic posjet Istarskoj zupaniji zapoceo je u Kanfanaru, gdje se se sastato s Upravom BAT Adria.

Tvornica u Kanfanaru jedan je od BAT-ovih pogona s najširim proizvodnim asortimanom u kojem sve veći udio čine nove kategorije duhanskih i nikotinskih proizvoda koji transformiraju industriju.

“Iznimno smo ponosni što je tvornica u Kanfanaru na globalnoj razini u BAT Grupi odabrana da bude europski centar proizvodnje najsuvremenijih bezduhanskih grijanih proizvoda. Jačanje proizvodnje novih kategorija proizvoda, i duhanskih grijanih i sada novih bezduhanskih grijanih proizvoda, u kanfanarskoj tvornici još čvršće postavlja Hrvatsku u samo središte transformacije BAT-a prema proizvodima smanjene štetnosti. Naš novi proizvod spoj je postojećih istraživanja i izvanrednih inovacija, te predstavlja sljedeći korak na našem putu prema Boljem sutra (A Better TomorrowTM)”, istaknuo je Zvonko Kolobara, generalni direktor BAT Adria.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakWeb Retailer Award 2023: odabrane su najbolje web trgovine u regiji
Sljedeći članakFrancuska podigla procjenu proizvodnje vina u 2023.