Billa je prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji je lansirao vlastiti magazin za kupce “BILLA Ukusno” koji uz nove i dodatne pogodnosti za kupce donosi obilje štiva, informacija i zabave, izvijestili su iz tog trgovca.

Od 1. travnja 2014. godine u svim Billa supermarketima u Hrvatskoj u prodaji se nalazi ekskluzivni magazin “BILLA Ukusno” koji će izlaziti kvartalno u jednoj od najvećih magazinskih naklada u Hrvatskoj. Projekt je, kažu u Billi, baziran na odličnoj praksi domicilne Rewe Grupe i trendu unutar svih respektabilnih trgovačkih lanaca.

“BILLA Ukusno” moderan je i dinamičan magazin s naglaskom na dobru hranu, veliki izbor recepata, praktične savjete o zdravlju, prehrani, obiteljskim aktivnostima, užitak stanovanja i liftyle teme bliske svakoj hrvatskoj obitelji.

Magazin je realiziran u visokokvalitetnoj produkciji na 100 stranica, gdje svaki čitatelj može pronaći temu za sebe, a uz užitak čitanja tu su i nove pogodnosti koje se mogu koristiti prigodom kupnje u Billa supermarketima.

“U prvom broju magazina ‘BILLA Ukusno’ za kupce smo pripremili kupone s popustima za raznovrsne proizvode iz naše ponude, a kupnjom tih proizvoda moguće je ostvariti uštedu veću od 240 kn”, navode iz Bille.

Magazin se može kupiti u svim Billa supermarketima. Cijena za članove Billa Cluba iznosi 2,49 kn, a za ostale kupce 4,99 kn.