Billa šalje pomoć za Slavoniju i organizira sakupljanje donacija

Danas je Billa u područja Slavonije ugrožena poplavom uputila donaciju prehrambenih proizvoda, vode i higijenskih potrepština

Billa Hrvatska je u proteklim danima priredila donaciju za stanovništvo Slavonije ugroženo katastrofalnom poplavom te je danas šleperima upućena pomoć koja je već dostavljena Crvenom križu u Vinkovcima za daljnju distribuciju potrebitima na poplavljenim područjima, objavili su iz ovog trgovca.

Drugi dio donacije tijekom dana stići će i u Crveni križ u Slavonskom Brodu. Donacija sadrži proizvode koji su traženi putem apela humanitarnih organizacija.

“Uz vlastitu donaciju, u svim Billa supermarketima postavljene su košare za prikupljanje donacija od strane građana. Stoga pozivamo sve koji su mogućnosti uključiti se i pomoći našim sugrađanima, da se pridruže našoj donaciji i potrebne proizvode ostave na za to predviđenim mjestima u Billa supermarketima”, ističe se u priopćenju.

Prikupljanje proizvoda (trajne hrane, higijenskih proizvoda) trajat će od 20. do 27. svibnja, a potom će od strane Bille biti organiziran prijevoz proizvoda u Crveni križ u Slavoniji.

Prethodni članakNeodvojiva veza proizvoda i prodajnog prostora
Sljedeći članakPIK Šunke čuvarice dobre linije