Tržišne komunikacijeBlagdanska akcija Podravke u Zagrebu

Blagdanska akcija Podravke u Zagrebu

Podravka i ove blagdane obilježava akcijom “Slatki blagdani svima” kojoj je cilj probuditi božićni duh iskazivanja pažnje prema bližnjima, obitelji, prijateljima, ali i sugrađanima kojima je potrebna pomoć te lijepa gesta.

Kako bi podsjetila građane na važnost pomaganja drugima, Podravka je uoči Božića na zagrebačkom Cvjetnom trgu pripremila za građane slatko i zanimljivo iznenađenje.

Više od 2.200 ukusnih kolača iz kulinarske radionice Podravkinih majstora u obliku velikog Lino medvjedića oduševilo je brojne posjetitelje.

Druženju uz slatke zalogaje pridružili su se i poznata književnica i kolumnistica Milana Vlaović, hokejaši kluba KHL Medveščak te brojne druge osobe iz javnog života koji su se na Cvjetnom trgu družili s građanima i posluživali im slastice.

Nakon okupljanja i susreta s građanima na Cvjetnom trgu zajedno su posjetili i mališane u Dječjem domu u Nazorovoj te ih zajedno darivali kako bi im blagdane na taj način učinili slađima.

“Blagdani su prilika da odvojimo više vremena za svoje bližnje, ali i da razmislimo o onima koji nisu naša obitelj ili prijatelji. Zato smo se i odlučili za ovu malu gestu te naše drage sugrađane razveselili slasticama kao blagdanskim poklonima. Uz minimalne troškove i malo truda i ljubavi svi možemo kolače pretvoriti u najljepši božićni dar i stoga pozivamo sve da razmisle mogu li i sami nekome na taj način uljepšati ovo blagdansko vrijeme pred nama”, istaknula je Marinka Akrap, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

U sklopu ove humanitarne blagdanske akcije održana je i manifestacija klasike i jazza Hrvatske glazbene mladeži u Snježnoj kugli te promocija novonastalog CD-a Zagreb jazz orkestra.

Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...