Branislav Bibić u tvrtki Philip Morris Zagreb d.o.o. unaprijeđen je na funkciju Direktora za korporativne poslove (Director Corporate Affairs) i člana Management Teama za regiju Središnja Europa–Jug.

branislav-bibic-largeNa novoj poziciji bit će odgovoran za fiskalna, regulatorna i komunikacijska pitanja na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije i Albanije.

Bibić na novu funkciju dolazi iz središnjice Philip Morris International (PMI) u švicarskoj Lausannei, gdje je radio kao Manager za regulatorne poslove za EEMA regiju (Istočna Europa, Bliski Istok i Afrika).

Karijeru u PMI je započeo 2007. godine kao Manager za korporativne poslove za hrvatsko tržište. U PMI je došao s pozicije Generalnog tajnika Atlantic Grupe, a prije toga je radio u Hrvatskom saboru i njemačkoj političkoj zakladi Friedrich Naumann Stiftung.

Prva radna iskustva stjecao je u odjelu prodaje koncertne agencije Image GmbH u Beču.

Bibić je magistrirao poslovno upravljanje na Sveučilištu u Oxfordu i ekonomiju europske integracije na College of Europe. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.