Branislav Bibić prešao u središnjicu Philip Morris International

Njegove dosadašnje odgovornosti preuzet će Janko Guzijan koji dolazi sa funkcije Managera za fiskalne poslove za regiju Središnja Europa – Jug

Branislav Bibić je s pozicije Managera za korporativne poslove za slovensko, hrvatsko i BiH tržište prešao u središnjicu Philip Morris International u švicarskoj Lausannei na funkciju Managera za regulatorne poslove za EEMA regiju (Istočna Europa, Bliski istok i Afrika). Njegove dosadašnje odgovornosti preuzet će Janko Guzijan koji dolazi sa funkcije Managera za fiskalne poslove za regiju Središnja Europa – Jug.

Bibić je karijeru u Philip Morris Zagreb (PMZ) započeo 2007. godine kao Manager za korporativne poslove odgovoran za hrvatsko tržište. U PMZ je došao s pozicije Generalnog tajnika Atlantic Grupe, a prije toga je radio u Hrvatskom saboru i njemačkoj političkoj zakladi Friedrich Naumann Stiftung. Svoja prva radna iskustva stjecao je u odjelu prodaje koncertne agencije u Beču.

Branislav Bibić je diplomirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Magistrirao je ekonomiju europske integracije na College of Europe, vodećoj međunarodnoj instituciji za poslijediplomske europske studije, a poslovno se usavršavao u zemlji i inozemstvu.