Bubaba by FreeON – brend koji treba pratiti

Bubaba by Freeon posebnim dezenima, uzorcima, materijalima, priča posebnu priču izvorne, hrvatske proizvodnje

Većinu nas nije lako oduševiti, međutim bajkoviti proizvodi koji nastaju u Hrvatskoj, u srcu Hrvatskog zagorja, imaju posebnu važnost kod roditelja u jedinstvenom i emotivnom momentu rođenja djeteta. Bubaba by Freeon posebnim dezenima, uzorcima, materijalima, priča posebnu priču izvorne, hrvatske proizvodnje.

Široka paleta proizvoda
“Bubaba by FreeON brend može se pohvaliti iznimno širokom paletom proizvoda. Od ideje pa do finalnog proizvoda, utkani su sati i sati nježnosti, želje da za djecu, kojoj posvećujemo maksimalnu pažnju, stvorimo nešto iznimno kvalitetno, udobno, lijepo i moderno”, pojašnjava Sanja Varjačić Posilović, brend managerica Bubaba by FreeOn.

Sanja Varjačić Posilović, brend managerica Bubaba by FreeOn

Od 2011. ova tvrtka stvara proizvode iznimne kvalitete za bebe i njihove roditelje s posebnim naglaskom na sigurnost, udobnost, održivost i nježnost. Od različitih setova posteljine za kolijevke i krevetiće, preko gnijezda za bebe, jastuka za dojenje, dekica, vreća za spavanje, različitih vrsta tekstilnih pelena, tetra krpica za bebe, preko ogrtača i ručnika pa sve do dekorativnih i funkcionalnih foteljica, jastuka i personaliziranih dekica. U asortimanu je više od 20 grupa proizvoda te 200 različitih proizvoda čije se kolekcije mijenjaju čak dva puta godišnje. Podsjetimo, BubababyFreeON brend dio je grupacije kojoj pripadaju maloprodajni lanci odjeće i opreme za djecu, bebe i trudnice Bubamara i Baby Center.

Organic linija
“Poseban naglasak stavili smo na novu organic liniju proizvoda u kojoj su objedinjeni artikli potrebni djetetu na samom početku, a to su set posteljine za kolijevku, vreća za spavanje, dvostrana dekica i dvostrano gnijezdo. Svaki roditelj želi samo najbolje za svoje dijete i sve veći broj njih bira tkanine organskog podrijetla. Važno nam je da su naši proizvodi pažljivi ne samo prema dječjoj koži, nego i prema okolišu”, naglašavaju.

Birajući Bubaba by FreeON proizvode roditelji mogu biti sigurni da su odabrali samo najbolje za svoje dijete. U proizvodnji se koriste provjereni i kvalitetni materijali s certifikatima i Oeko-tex standard certifikatima, s iznimnom kvalitetom šivanja.

Svi navedeni proizvodi su svevremenski, zadovoljavaju visoke standarde i nisu teritorijalno ograničeni na nijedan način – samim time namijenjeni su svim tržištima. Čak 51% prodaje odnosi se na izvozna tržišta od Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine preko Makedonije do Saudijske Arabije. Tvrtka se može pohvaliti i podatkom da je izlagala na najvećim sajmovima dječje opreme u Europi.

“Osim što smo redoviti posjetitelji inozemnih sajmova namijenjenih proizvođačima tekstila, predstavnici kompanija s kojima surađujemo barem dva puta godišnje posjete našu tvrtku i proizvodnju”, izjavila je Sanja Varjačić Posilović.

Trenutačno zapošljavaju 52 osobe, pri čemu je najviše zaposlenih u odjelu proizvodnje. Kako kažu, uz profesionalni, njeguju i prijateljski odnos, povezanost i proaktivnost. “Svakim se danom trudimo zaposlenicima ponuditi zadovoljstvo i priznanje na poslu, koje onda rezultira pozitivnim odnosom na radnom mjestu”.

Poznate hrvatske mame sudjelovale su u čitavom procesu izrade tetra pelene, jednog od ključnih proizvoda Bubabe by FreeON. Nakon izrade nacrta, prenijele su dizajn na tkaninu, krojile, šivale i cjelokupan proces dovršile pakiranjem. Ujedno, sudjelovale su i u odabiru kolekcija za 2023. godinu.

U Hrvatskoj proizvode brenda Bubaba by FreeON može se pronaći u specijaliziranim trgovinama dječjim proizvodima kao što je Baby Center & Bubamara, a prisutni su i kod drugim trgovinama, drogerijama te online shopovima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakStudenac i ronioci uklonili gotovo 40 kubika otpada s dna Jadrana kod Selca
Sljedeći članakVlada: Što i koliko imamo u strateškim robnim zalihama